IniciEl nostre mónSostenibilitat
Sostenibilitat

Com l’aleteu d’una papallona, capaç de canviar l’ordre natural.

Cada pas que donem cap a la sostenibilitat i la consciència ens apropan a un món més just i solidari.

Les nostres iniciatives

Segell Reduzco del Ministeri de Transició Ecològica

Reduïm les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle

Faro Barcelona ha obtingut recentment el segell Reduzco que atorga el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic del Govern d'Espanya, que certifica que Faro no només està mesurant les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle, sinó que a més a més ha aconseguit reduir-lo. ,94% durant el trienni 2020-2022.

Certificació petjada de carboni

ISO14064-1

Un dels nostres grans reptes per a aquest 2022 ha estat aconseguir la certificació del càlcul de la petjada de carboni conforme a l'estàndard internacional ISO14064-1, com a mesurament de la quantitat de gasos d'efecte d'hivernacle emesos en l'execució de les nostres activitats durant els anys 2019, 2020, 2021 i 2022.

.

Certificació EcoVadis en matèria de sostenibilitat

EcoVadis qualificació de sostenibilitat a escala mundial

A Faro Barcelona hem superat amb èxit l'auditoria de sostenibilitat duta a terme per EcoVadis i hem estat guardonats amb una prestigiosa Medalla en reconeixement dels nostres esforços i assoliments en matèria de sostenibilitat.

La nostra filosofia

Las persones en el centre del món

Cultura

La clau de l’èxit té un gran equip humà entusiasta i comprometit amb un mateix propòsit: el benestar i la felicitat de totes les persones que estan en contacte amb nosaltres, la nostra marca i els nostres productes.

Cuidem el planeta terra

Espais de treball sostenibles

En les nostres oficines, estem compromesos amb l'ús d'energia elèctrica verda. Actualment, produïm el 55% de la nostra energia a través de la nostra pròpia instal·lació fotovoltaica, garantint que provingui de fonts renovables. Hem duplicat la capacitat de generació d'energia fotovoltaica el que enforteix la nostra dedicació a la sostenibilitat i a l'ús d'energia renovable.

La clau és el diseny

Sostenibilitat des de la conceptualització

Dissenyem basant-nos en metodologies que identifiquen els impactes mediambientals des del moment de la conceptualització d’un producte per realitzar una millor gestió de recursos.

Què entenem per sostenibilitat?
Veure informe
Faro Barcelona reafirma la seva aposta per la sostenibilitat amb la certificació de la petjada de carboni segons la ISO14064
Faro Barcelona i la nova era de la sostenibilitat amb Futurea
El 70% de la petjada de carboni de Faro Barcelona correspon a l'ús dels seus productes