• Stockholm Furniture Fair 2017

  Faro Barcelona participa per primera vegada a Stockholm Furniture Fair del 7 al 11 de febrero de 2017. Us esperem en el Hall A Booth 16:30.
 • Faro Barcelona llença els seus nous catàlegs per 2017

  Faro Barcelona presenta els seus nous catàlegs per 2017. Un any més la firma segueix apostant per el disseny i les idees enginyoses. Resultat d’aquesta constant innovació i de la col·laboració amb dissenyadors, hem creat productes que encaixen en multitud d’espais
 • Faro Barcelona celebra un any més la seva Convenció Comercial Nacional

  L'1 de desembre va ser el dia escollit per celebrar la Convenció Comercial Nacional de Faro Barcelona. Durant la jornada es va fer balanç de les metes establertes per part dels diferents departaments del Grup Faro.

 • SLEEP LONDON, the place to be

  Faro Barcelona ha estat present per primera vegada en Sleep London, the Hotel Design Event, celebrat el 22 i 23 de novembre. Aquest esdeveniment és el lloc idoni on estar en paraules d'Alexandra Box, Hospitality Sales de Faro.
 • Faro Barcelona il·lumina el nou espai gastronòmic La Cuina de la Boqueria

  La Cuina de la Boqueria és més que un espai gastronòmic, és un lloc multifuncional i, com a tal, requereix d’una il·luminació que tingui en compte les diferents zones i tasques que es van a desenvolupar.
 • faro-participa-en-Equip-Hotel-Paris

  Faro Barcelona participa per primera vegada a Equip Hotel

  Faro Barcelona ha estat present a la fira Equip Hotel celebrada a París del 6 al 10 de novembre. Durant els 5 dies, Faro Barcelona va presentat algunes de les seves novetats per 2017.