• Faro Barcelona participa per primera vegada a la fira d’Estocolm, bressol del disseny escandinau

  La firma barcelonina Faro Barcelona ha participat per primera vegada a Stockholm Furniture Fair, bressol del disseny escandinau i promotora de l’estil minimalista que la caracteritza.
 • Bed & Blue, el bed and breakfast de Barcelona

  Hi ha projectes que neixen de la il·lusió i van prenent forma poc a poc. Això és el que va passar amb aquest establiment. El seu propietari va comprar dues plantes de un edifici de Barcelona amb el somni de poder regentar un Bed & Breakfast.
 • Faro Barcelona llença els seus nous catàlegs per 2017

  Faro Barcelona presenta els seus nous catàlegs per 2017. Un any més la firma segueix apostant per el disseny i les idees enginyoses. Resultat d’aquesta constant innovació i de la col·laboració amb dissenyadors, hem creat productes que encaixen en multitud d’espais

 • Faro Barcelona il·lumina la botiga Petite Pomme

  Erbalunga Estudio han sigut els encarregats d’aquest projecte. Petite Pomme és una botiga retail de moda infantil ubicada a Galicia que requereix una il·luminació adequada per mostrar totes les característiques de la roba
 • SLEEP LONDON, the place to be

  Faro Barcelona ha estat present per primera vegada en Sleep London, the Hotel Design Event, celebrat el 22 i 23 de novembre. Aquest esdeveniment és el lloc idoni on estar en paraules d'Alexandra Box, Hospitality Sales de Faro.
 • Faro Barcelona il·lumina el nou espai gastronòmic La Cuina de la Boqueria

  La Cuina de la Boqueria és més que un espai gastronòmic, és un lloc multifuncional i, com a tal, requereix d’una il·luminació que tingui en compte les diferents zones i tasques que es van a desenvolupar.