Serveis
 
Projectes d'il·luminació i ventilació

Conscients que en una gran obra la il·luminació és una peça fonamental que s'integra amb multitud de sistemes, ajudem els nostres clients a trobar la millor solució lumínica per a llars i negocis. De manera que la llum s'integri a l'espai i afavoreixi el benestar de les persones que el visquin.

  • Residències particulars
  • Oficines i espais corporatius
  • Centres i botigues comercials
  • Espais culturals
  • Hotels i restaurants
  • Exteriors i façanes

Per al desenvolupament del projecte fem servir simulació, realitat virtual amb DIALUX i RELUX, I recreacions lumíniques al nostre Lighting Lab.

 
Customització i producció Bespoke

Podem personalitzar les característiques tècniques de cada disseny com els acabats de color, la temperatura de color de les lluminàries o les longituds dels cables segons les teves necessitats.

 

També produïm nous dissenys sota demanda. Des del concepte o esbós fins a la instal·lació final, treballem col·laborativament amb sensibilitat i ajuda de les millors tecnologies per fer realitat la nova creació del client.

Descobreix a continuació alguns dels dissenys únics que hem fet sota demanda per a projectes especials.

 
Assessorament

També col·laborem amb arquitectes, decoradors i enginyeries en el desenvolupament dels seus projectes, ja siguin obra nova o reforma.

 

Sempre tenint en compte la normativa d'il·luminació a UNE-EN-12464-1 per als nivells lumínics segons ús o activitat i la Certificació LEED (Leadership in Energy Environmental Design).

 

El nostre equip de professionals visita l'obra de forma periòdica per supervisar l'execució, la instal·lació i el funcionament de les lluminàries i el compliment de les normatives vigents.

 
Projectes de ventiladors

Oferim servei de sincronització dels receptors dels nostres ventiladors de sostre mitjançant domòtica KNX per poder automatitzar i programar el seu maneig.

 

La tecnologia KNX és un estàndard mundial que es pot integrar en qualsevol espai.

 

Si desitges desenvolupar un projecte personalitzat i adaptat a les teves necessitats, contacta amb nosaltres.

Assessorament en projectes 
Sol·licitar informació