Serveis
 
Projectes d'il·luminació i ventilació

Conscients que en una gran obra la il·luminació és una peça fonamental que s'integra amb multitud de sistemes, ajudem els nostres clients a trobar la millor solució lumínica per a llars i negocis. De manera que la llum s'integri a l'espai i afavoreixi el benestar de les persones que el visquin.

  • Residències particulars
  • Oficines i espais corporatius
  • Centres i botigues comercials
  • Espais culturals
  • Hotels i restaurants
  • Exteriors i façanes

Per al desenvolupament del projecte fem servir simulació, realitat virtual amb DIALUX i RELUX, I recreacions lumíniques al nostre Lighting Lab.

 
Assessorament

També col·laborem amb arquitectes, decoradors i enginyeries en el desenvolupament dels seus projectes, ja siguin obra nova o reforma.

 

Sempre tenint en compte la normativa d'il·luminació a UNE-EN-12464-1 per als nivells lumínics segons ús o activitat i la Certificació LEED (Leadership in Energy Environmental Design).

 

El nostre equip de professionals visita l'obra de forma periòdica per supervisar l'execució, la instal·lació i el funcionament de les lluminàries i el compliment de les normatives vigents.

Assessorament en projectes d'il·luminació
Sol·licitar informació
 
Projectes de ventiladors

Oferim servei de sincronització dels receptors dels nostres ventiladors de sostre mitjançant domòtica KNX per poder automatitzar i programar el seu maneig.

 

La tecnologia KNX és un estàndard mundial que es pot integrar en qualsevol espai.

 

Si desitges desenvolupar un projecte personalitzat i adaptat a les teves necessitats, contacta amb nosaltres.

 
Customització i producció Bespoke

Podem personalitzar les característiques tècniques de cada disseny com els acabats de color, la temperatura de color de les lluminàries o les longituds dels cables segons les teves necessitats.

 

També produïm nous dissenys sota demanda. Des del concepte o esbós fins a la instal·lació final, treballem col·laborativament amb sensibilitat i ajuda de les millors tecnologies per fer realitat la nova creació del client.

Descobreix a continuació alguns dels dissenys únics que hem fet sota demanda per a projectes especials.