Blog
IniciBlog

El nostre departament tècnic resol els teus dubtes més freqüents perquè puguis gaudir dels nostres productes. En aquests articles trobaràs tot el que necessites saber per a fer un bon ús de les nostres lluminàries i ventiladors de sostre.

25/05/2023 | Ventiladors de sostre
Ventiladors de sostre per a escoles: com aconseguir un ambient fresc, confortable i saludable
Els ventiladores de sostre en entorns educatius proporcionen un clima agradable i contribueixen al benestar dels estudiants. Milloren la concentració i no generen soroll a les aules. En aquest article, es presenten els beneficis de la seva instal·lació i s'ofereixen recomanacions dels millors models per a escoles i instituts.  
22/05/2023 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
8 tendències d'il·luminació per a arquitectes en 2023
A FARO Barcelona ja coneixem les tendències d'il·luminació per a 2023, així que, si vols donar als teus projectes aquests tocs de valor afegit que ja estan arrasant en interiors, aquest article t'interessa.
12/05/2023
Fotometria: què és, com s'utilitza i per què és important en il·luminació
  La fotometria estudia la intensitat i distribució de la llum en una direcció determinada. Es calcula mitjançant dades proporcionades pels fabricants i es representen gràficament mitjançant corbes fotomètriques. Les lluminàries es classifiquen segons la direcció del flux lluminós emès i l'angle d'obertura és una de les característiques més importants que s'ha de conèixer per a planificar la il·luminació d'un espai, podent ser estret, mitjà o ample.  
11/05/2023 | Luminotècnia
Què són les El·lipses de Macadam? Per a què serveixen?
Les El·lipses de Macadam són una eina en la luminotècnia que mesuren les possibles variacions cromàtiques de l'emissió de llum abans que l'ull humà sigui capaç de percebre-les. Serveixen per a corregir i supervisar les desviacions cromàtiques amb l'objectiu d'aconseguir una reproducció cromàtica uniforme i consistent. S'utilitzen per a triar els LED i evitar variacions cromàtiques en una mateixa font de llum.
04/05/2023 | Luminotècnia
L'importància de la llum en arquitectura:Usos i planificació
La necessitat de crear espais cada vegada més originals i creatius ha posat en relleu la importància de la llum en arquitectura.
02/05/2023 | Luminotècnia
Com es mesura la llum? Unitats de mesures i luxímetre
Per a poder mesurar la llum, segons el Sistema Internacional de Mesures, hem de basar-nos en tres aspectes concrets i en la distància del conjunt de raigs lluminosos d'un mateix origen. Descobreix el lux, el lúmen i les candeles.
13/01/2023 | Luminotècnia
Projecte d'il·luminació Com abordar-ho?
Si vols que el teu disseny d'interiors sigui tot un èxit, és important que tinguis en compte els factors que influeixen en un projecte d'il·luminació.