Blog
IniciBlog

El nostre departament tècnic resol els teus dubtes més freqüents perquè puguis gaudir dels nostres productes. En aquests articles trobaràs tot el que necessites saber per a fer un bon ús de les nostres lluminàries i ventiladors de sostre.

23/11/2022 | il·luminació Interior
Com il·luminar la cuina professionalment: Idees i consells
En aquest article us portem consells útils i senzills que podeu aplicar als vostres projectes d'il·luminació per a cuines. Continua llegint i descobreix totes les pautes!
16/11/2022 | Luminotècnia
Sistemes de control d'il·luminació
Els sistemes de control lumínic ens permeten manipular diversos paràmetres d'una o diverses fonts de llum. La seva capacitat de gestió és molt variada, podent realitzar tant senzills ajustos en la intensitat com crear escenes d'il·luminació complexes i dinàmiques a mesura de l'usuari.
11/10/2022 | il·luminació Interior
Llum ambiental: què és i com utilitzar-la en els teus projectes d'il·luminació professional
La llum ambiental és molt important per aconseguir espais funcionals i amb l'ambient perfecte. Segueix llegint i descobreix com aplicar-la als teus projectes!
04/10/2022 | Ventiladors de sostre
Com instal·lar un ventilador en un sostre inclinat
Els ventiladors de sostre són una veritable tendència per la seva comoditat, la seva funcionalitat i per ser aparells amb una alta eficiència energètica. No obstant això, a l'hora d'instal·lar un ventilador de sostre, sovint sorgeix el dubte sobre com instal·lar sobre un ...
28/09/2022 | il·luminació Interior
Idees per a la il·luminació d'habitacions d'hotel
A l'hora d'escollir la il·luminació per a una habitació d'hotel, cal tenir en compte una sèrie d'aspectes concrets. Segueix llegint i descobreix els consells clau!
14/09/2022 | il·luminació Interior
Il·luminar un restaurant: Consells claus
A l'hora d'escollir un restaurant, els clients es fixen en qüestions com la carta, el servei o la ubicació, però, a més, la il·luminació en un restaurant és un factor determinant en la comoditat dels usuaris i en la qualitat de la seva experiència ...
12/09/2022 | Luminotècnia
Què són els graus de protecció IP?
L'Índex de Protecció, també conegut com a IP per les seves sigles, és una norma internacional per a equips elèctrics que classifica els graus de protecció.