IniciDescobreixStoriesFaro Barcelona rep el Premi Plimsoll a l'Excel·lència Professional 2022
Tornar

Faro Barcelona rep el Premi Plimsoll a l'Excel·lència Professional 2022

06 Mar 2023

Ens complau anunciar que recentment hem estat guardonats amb el Premi Plimsoll a l'Excel·lència Professional 2022, un reconeixement per la labor i acompliment en el sector de la il·luminació decorativa.

 

Segons l'últim informe sectorial Plimsoll sobre Fabricants d'Il·luminació Decorativa (Espanya), Faro Barcelona ocupa el quart lloc entre les 123 majors empreses del sector de fabricació d'il·luminació decorativa a Espanya i es troba en el top ten d'empreses amb major marge de benefici.

 



Sens dubte, com afirma el nostre Director General, Xavier Martín, "Rebem aquest premi com un reconeixement a l'excel·lència, un dels valors aspiracionales de Faro Barcelona en el qual treballem dia a dia".

 

Què és l'informe Plimsoll i per què és tan important per a Faro Barcelona?

 

L'informe Plimsoll és una prestigiosa anàlisi sectorial de la situació financera i de mercat de les empreses a Espanya. Els analistes de Plimsoll són experts en anàlisi financera i de mercat i porten més de 30 anys treballant al Regne Unit i més de 10 anys a França, Rússia, Itàlia i Alemanya, entre altres països, per a proporcionar als responsables de les empreses la màxima informació possible sobre l'evolució financera de les companyies del seu sector. En 2009, Plimsoll va iniciar aquest projecte a Espanya amb la mateixa filosofia: oferir la millor eina de coneixement sobre l'evolució de les empreses als líders a Espanya.

 

 

Faro Barcelona compta amb més de 75 anys d'experiència, amb un equip de més de 100 col·laboradors directes, presència en més de 110 països i servei a més de 7.000 clients. Ens definim com una empresa creativa, única, conscient i avantguardista, amb la innovació com un dels nostres principals propòsits. Disposem d'equips multidisciplinaris i multifuncionals centrats en projectes estratègics d'economia circular, IoT, fabricació additiva (impressió 3D), BIM, i el mesurament i minimització de l'impacte ambiental i social de les nostres activitats. La recent obtenció de la Certificació de Petjada de Carboni segons ISO 14064 reafirma el nostre ferm compromís amb la sostenibilitat per a reduir els impactes negatius sobre el planeta.

 

En el panorama actual, Faro Barcelona és l'empresa europea d'il·luminació més dinàmica i amb capacitat per a innovar en col·leccions i en nous projectes. Gràcies a aquesta labor de creació i innovació, hem estat reconeguts amb premis internacionals com el RedDot Award, If Design Award, Green Product Award i German Design Award, entre altres.


 

Des de Faro Barcelona estem molt agraïts per aquest reconeixement, aquest certificat representa un gran incentiu per a continuar treballant i millorant cada dia.