IniciDescobreixStoriesFARO doblega la seva capacitat de producció fotovoltaica
Tornar

FARO doblega la seva capacitat de producció fotovoltaica

29 May 2023
#Sostenibilidad

En les nostres oficines, hem implementat l'ús d'energia elèctrica verda com a part de les nostres pràctiques sostenibles. Actualment, produïm el 55% de l'energia que consumim a través de la nostra pròpia instal·lació fotovoltaica. Això ens permet assegurar que l'energia que utilitzem prové de fonts renovables.

 

 

Avanç sostenible de FARO Barcelona

Recentment, hem dut a terme una ampliació de la nostra capacitat de generació d'energia fotovoltaica. Durant l'any 2023, s'han instal·lat 132 nous panells solars, els quals se sumen a la instal·lació ja existent. En conjunt, aquests panells proporcionen una potència instal·lada total de 60 kW.

Gràcies a aquesta expansió, ara tenim la capacitat de generar més de 94.000 kWh d'electricitat a l'any. Aquesta quantitat equival al 55% del consum total de les nostres instal·lacions. D'aquesta manera, estem reduint significativament la nostra dependència de fonts d'energia no renovables i contribuint a la disminució d'emissions de gasos d'efecte d'hivernacle.

 

 

Compromís amb l'energia verda

Ens enorgulleix poder afirmar que les nostres oficines estan compromeses amb la utilització d'energia neta i sostenible. Continuarem explorant noves maneres de millorar la nostra eficiència energètica i reduir encara més el nostre impacte ambiental.