Ventiladors de sostre
Llisca per veure més

El ventilador de sostre: la clau per a projectes d'èxit

Experiència

Des de 1982, Faro Barcelona ha acumulat una gran experiència en el disseny i fabricació de ventiladors de sostre, amb més de 1,5 milions de solucions al mercat. Això garanteix productes segurs i fiables amb mínimes incidències. La nostra trajectòria ens permet oferir ventiladors amb total tranquil·litat i confiança.

Garantia i qualitat

Els nostres ventiladors passen per rigorosos controls de qualitat, incloent-hi inspeccions en cabines anecoicas i verificacions manuals per tècnics especialitzats. Aquest exhaustiu procés garanteix que els nostres productes compleixin amb els més alts estàndards de rendiment i durabilitat. A més, oferim una sòlida garantia de 15 anys en els motors, assegurant als nostres clients una inversió segura i fiable.

Gamma i disseny

El disseny és clau a Faro Barcelona. Ens enfoquem en els detalls, reduint les distàncies entre peces mòbils i fixes per evitar sorolls i millorar l'estètica. Aquesta cura minuciosa en el disseny resulta en ventiladors elegants i perfectament integrats en qualsevol espai. El nostre equip, amb més de 15 anys d'experiència, ha desenvolupat una gamma que combina funcionalitat i estil.

Tots els nostres ventiladors
Descobreix
Descobreix la nostra editorial sobre ventilació
Veure més
Servei d'assessorament

Faro Barcelona ofereix un servei d'assessorament especialitzat per a projectes de ventilació en hotels, cases, i qualsevol tipus d'espai. El nostre equip d'experts està disponible per guiar els clients en l'elecció del sistema de ventilació ideal per a cada projecte, assegurant una integració perfecta i eficiència en qualsevol entorn.

Servei postvenda

Faro Barcelona es compromet amb la satisfacció contínua dels seus clients mitjançant un robust servei postvenda. Oferim recanvis per a la majoria de components dels nostres ventiladors, prolongant la seva vida útil. Amb una garantia de 15 anys en els motors, els nostres clients poden confiar en una solució duradora i en el suport d'un servei tècnic eficient i accessible.

Catàleg de ventiladors de sostre
Veure més

Faro Fan Gateway: control centralitzat de ventiladors smart

 

Tens un gran projecte de ventilació?

 

Amb la capacitat de sincronitzar fins a 128 ventiladors, Faro Fan Gateway assegura una configuració eficient i uniforme en qualsevol edifici gran, des d'hotels fins a oficines, estalviant temps i recursos en eliminar la necessitat d'ajustaments manuals.

 

Aquest dispositiu permet integrar els ventiladors Smart de Faro en sistemes domòtics, facilitant el control centralitzat de velocitat i llum, permetent que els ventiladors funcionin en harmonia amb altres sistemes de l'edifici de il·luminació i calefacció. Això no només millora l'eficiència energètica, reduint el consum i els costos, sinó que també optimitza el confort ambiental ajustant automàticament la ventilació segons l'ocupació i les condicions climàtiques.

Demana assessorament pel teu projecte
Sol·licitar

Casos d'èxit