IniciDescobreixProjectesLindos Aqua Terra, un hotel amb encant a Grècia
Tornar
Hotel
Lindos Aqua Terra, un hotel amb encant a Grècia

Lindos Aqua Terra és un nou hotel Boutique de 4* situat en el cor de la platja de Vlicha, una zona ideal per a conèixer l'illa de Rhodas a Grècia. 

 

El projecte ha tingut com a objectiu dissenyar un elegant refugi enfront de la platja, pensant sobretot en la comoditat i la relaxació, utilitzant materials naturals i acoloreixis terra per a evocar aquesta tranquil·litat i naturalitat.

 

 

La vida a la platja se sent diferent

 

Per a aquest projecte s'ha buscat que totes les zones evoquin a la platja, però que al mateix temps et sentis còmode i relaxat en elles. És per això que a més de tenir en compte els elements decoratius, s'ha buscat una bona ventilació per a les zones a l'aire lliure. 

 

Gràcies als ventiladors ens podem teletransportar a la platja, ja que es poden crear espais molt frescos recreant una suau brisa de la mar d'allò més relaxant. Renovin l'aire per a poder ajudar a refrescar-te d'una forma molt agradable. No són l'aliat perfecte per a poder refrescar-te durant els dies més calorosos? 


En aquest projecte les zones comunes com la terrassa o el menjador s'han dissenyat de manera oberta a l'exterior, és per això que s'han instal·lat els nostres ventiladors JUST FAN, dissenyats per Conillas. 

 

Un ventilador de sostre amb un estil molt modern, però que gràcies a la seva versió negre/mat queda perfectament integrat en l'espai. A més, gràcies al seu motor DC ultra silenciós gairebé ni notaràs que està, la qual cosa et permetrà gaudir de l'espai sense sorolls molestos.

 A més de pel seu disseny, JUST FAN és una bona opció si es busca poder tenir una bona climatització durant tot l'any, ja que gràcies a la seva funció inversa estiu-hivern es pot utilitzar també a l'hivern, millorant l'eficiència del seu sistema de calefacció. També, en usar un ventilador de sostre, s'aposta per un sistema de ventilació saludable i sostenible.

 


 

Ventilació de les habitacions

 

Les habitacions de l'hotel combinen un estil elegant i acollidora amb un suau ambient estiuenc. Emprant materials naturals i posant gran atenció als detalls, les habitacions amb vista a la mar estan dissenyades perquè sentis que estàs prop d'ell. Amb finestres de sòl a sostre per a poder tenir una sensació de llum tot el dia i poder apreciar les esplèndides vistes a la bella platja de Vlicha.

 Per a aconseguir climatitzar les habitacions en els calorosos dies d'estiu, a les habitacions s'ha instal·lat el nostre ventilador de sostre MOREA amb l'acabat de pales de fusta fosca. Un ventilador de línies modernes ideal per a habitacions i projectes on a més de la seva funcionalitat es busca que sigui un element decoratiu de l'espai.

 Sens dubte els ventiladors de sostre són una opció molt estètica i saludable per a refrescar les nostres cases i alhora poder decorar-les. Descobreix més sobre els ventiladors de disseny de Faro Barcelona.