IniciBlogVentilador antimosquits: Refresca i espanta els insectes alhora
Tornar
Ventiladors de sostre

Ventilador antimosquits: Refresca i espanta els insectes alhora

24 Ago 2022 // by Laia Canalejo

A la primavera i estiu, es produeix l'arribada dels mosquits. Alhora, ve de gust passar més temps en l'exterior per a gaudir del bon temps. No obstant això, es converteix en una odissea ser al jardí o terrassa sense sofrir alguna picada.

 

Existeixen diversos remeis contra els mosquits, però un dels més eficaços són els ventiladors de sostre antimosquits.

 

WEBINAR GRATIS: Descubre cómo el ventilador de techo revolucionará tus  proyectos de arquitectura

 

 

 

El volum d'aire que generen les aspes en girar dificulta el vol dels insectes i distribueix el CO₂ que els humans desprenem en respirar. A més, fa que se sentin en un ambient hostil.

 

Imagina't que ets un mosquit desitjant clavar-li la dent a algú, però per a arribar has de creuar per zones amb molt de vent. T'agradaria estar en un lloc amb vents huracanats?

 

Però en realitat la part més efectiva és que en distribuir el CO₂ que els humans desprenem i que fa de guia als mosquits per a trobar-nos i picar-nos. Les pales del ventilador distribueixen el diòxid de carboni i això fa que el “GPS” del mosquit s'espatlli i no sàpiga on ha d'anar.

 

A més, hem de recordar que hi ha ventiladors per a exterior, així que aquest remei pot ser usat a l'aire lliure, en els porxos i jardins. Una eina útil que a més de despistar als insectes, també ajuda a combatre l'atac de mosques, refresca l'aire i fa que les teves jornades estiuenques siguin més agradables.

 

Un avantatge més per a fer servir un ventilador. Arma't amb un ventilador antimosquits!

 

New call-to-action