IniciBlogil·luminació Interior
Tornar
06/02/2024 | il·luminació Interior
5 passos per aconseguir un ambient íntim i acollidor per a ocasions especials
La il·luminació d'interior juga un paper crucial en la creació d'ambient íntims i acollidors, sobretot en moments tan únics com Sant Valentí. A continuació, us resumim 5 passos per aconseguir-ho de forma senzilla.
18/01/2024 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
Disseny Biofílic: La Il·luminació Essencial per a un Espai Interior Sostenible i Saludable
Descobreix com el disseny biofílic i la il·luminació especial creen espais sostenibles i saludables. Beneficis, patrons i exemples inspiradors. Submergeix-te en aquest món fascinant!
04/08/2023 | il·luminació Interior
Casa d'estil nòrdic: com aconseguir-la i il·luminar-la
Descobreix el món de l'estil nòrdic: elegància, comoditat i llum en la llar. Descobreix com aconseguir-ho amb colors neutres, fusta i una il·luminació acollidora.
23/04/2022 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
10 Llibres de Lighting Design que has de conèixer
Compartim amb tu les recomanacions dels millors llibres de disseny d'il·luminació per a entendre millor com funciona la llum i com projectar-la per a aconseguir el benestar de les persones i millorar el rendiment de l'estat físic, mental i emocional.  
07/04/2022 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
Guia per a la il·luminació d'escales
Les escales són un espai on la il·luminació és crucial per a l'estètica i la seguretat. Vols millorar la il·luminació de les escales? Mira la nostra guia.  
25/03/2022 | il·luminació Interior
Il·luminar un saló sense fals sostre: és possible?
Sens dubte el saló és l'estança preferida per a relaxar-se. Però és possible aconseguir aquest efecte sense un fals sostre? Anem a veure quines opcions tens.
09/12/2021 | il·luminació Interior
Interiors minimalistes: potencia'ls amb la il·luminació
“Menys és més”. En els interiors minimalistes, es prioritza una selecció conscient dels elements. Descobreix com potenciar-lo amb la il·luminació.
06/03/2024 | il·luminació Interior
Com és el disseny sostenible o ecodesign en il·luminació?
L'ecodesign ha arribat per quedar-s'hi. Sens dubte, cada cop té més rellevància en arquitectura i disseny d'interiors. Quin efecte té a la il·luminació? Continua llegint!
23/11/2022 | il·luminació Interior
Com il·luminar la cuina professionalment: Idees i consells
En aquest article us portem consells útils i senzills que podeu aplicar als vostres projectes d'il·luminació per a cuines. Continua llegint i descobreix totes les pautes!
17/08/2022 | il·luminació Interior
Il·luminar correctament un escriptori o zona de treball
Aprofita al màxim la llum natural, col·loca't segons la mà dominant, evita el contrast i usa llum artificial de 4000k i regulable. Aquests són els 4 principis bàsics. Descobreix com millorar el rendiment en l'oficina de casa amb aquests consells. La il·luminació té una gran importància en el benestar físic i psicològic dels treballadors. Descobreix els principals errors que es cometen a l'hora d'il·luminar un espai de treball. Continua llegint!
04/11/2021 | il·luminació Interior
Com estalviar a la factura de la llum amb la il·luminació adequada
El preu de la llum a Espanya s?ha disparat. Descobreix en aquest article els consells clau per estalviar a la factura de la llum amb la il·luminació adequada. Continua llegint!
12/02/2024 | il·luminació Interior
Il·luminació per a cellers i vinoteques: consells per il·luminar un espai fosc
A l'hora d'escollir la il·luminació per a un celler, cal tenir en compte una sèrie d'aspectes. Continua llegint i descobreix els consells d'il·luminació led per a cellers!
28/10/2021 | il·luminació Interior
Guia per a professionals: últimes tendències d'il·luminació a salons
En aquest article t'expliquem què és l'última il·luminació de salons per treure el màxim profit als teus projectes d'interiorisme. Continua llegint i descobreix-ho!
21/10/2021 | il·luminació Interior
11 errors en la il·luminació interior d'habitatges que no has de cometre
Molts són els errors que es poden cometre en la il·luminació interior d'habitatges. En aquest article et vam ensenyar 11 errors que no has de cometre. No t'ho perdis!
13/10/2021 | il·luminació Interior
Luminotècnia: què és i per a què serveix
En aquest article trobaràs tota la informació que necessites saber sobre la luminotècnia i tots els conceptes que hi intervenen. No t'ho perdis!
07/10/2021 | il·luminació Interior
5 exemples de projectes lumínics d'interior amb èxit
Descobreix en el següent article cinc exemples de projectes lumínics d'interior que hem realitzat recentment a FAR Barcelona amb èxit.
12/02/2024 | il·luminació Interior
Llum ambiental: què és i com utilitzar-la en els teus projectes d'il·luminació professional
La llum ambiental és molt important per aconseguir espais funcionals i amb l'ambient perfecte. Segueix llegint i descobreix com aplicar-la als teus projectes!
28/09/2021 | il·luminació Interior
Lighting design: en què consisteix i què aporta als projectes d'arquitectura
El Lighting Design juga un paper molt important en la il·luminació no només d'edificis famosos, sinó també de llocs quotidians com habitatges, comerços, restaurants ... Segueix llegint i descobreix en què consisteix!
03/01/2023 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
Les 5 bases de l'estudi lumínic en Dialux
En aquest article t'expliquem tots els termes que has de conèixer per dur a terme un estudi lumínic en Dialux. T'ho perdràs?
17/09/2021 | il·luminació Interior
Il·luminació arquitectònica: mètodes i tendències per inspirar els teus projectes d'il·luminació
En aquest article trobaràs tota la informació que necessites saber sobre com aconseguir espais funcionals, atractius i originals mitjançant la il·luminació arquitectònica.
27/07/2023 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
CASAMBI: la forma més intuïtiva de tenir un sistema de control d'il·luminació intel·ligent
Encara no coneixes el sistema de control d'il·luminació Casambi? Descobreix per què és la millor opció per assegurar el confort en el teu projecte d'interiorisme.
08/09/2021 | il·luminació Interior
Guia professional d'il·luminació de sostres baixos
La il·luminació de sostres baixos és complexa per la seva dificultat de triar lluminàries, instal·lar-les i obtenir bons resultats. Vols saber més sobre aquest tipus d'il·luminació? Segueix llegint!
03/01/2024 | il·luminació Interior
Guia tècnica d'il·luminació en hotels
A l'hora d'escollir la il·luminació per a una habitació d'hotel, cal tenir en compte una sèrie d'aspectes concrets. Segueix llegint i descobreix els consells clau!
23/08/2021 | il·luminació Interior
Il·luminació d'un museu: què tenir en compte
Una bona il·luminació pot jugar un paper crucial en l'experiència dels que es troben en aquest espai. Descobreix en aquest article quins aspectes clau cal tenir en compte per a la il·luminació d'un museu.
20/08/2021 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
Beneficis dels sensors de moviment per als teus projectes d'il·luminació
Aconsegueix el sistema d'il·luminació més eficient i sostenible amb els sensors de moviment. T'ho expliquem en aquest article. Segueix llegint i descobreix com funcionen!
04/03/2022 | il·luminació Interior
Llum freda:característiques i aplicacions
La llum freda és una de les més utilitzades en projectes d'il·luminació, i pot transformar per complet un espai. Segueix llegint i descobreix-ho tot sobre aquest tipus de llum!
05/08/2021 | il·luminació Interior
Tipus de lluminària empotrable i com integrar-les en els teus projectes: sostre, sòl, led i exterior
Coneixes la lluminària empotrable? Una bona il·luminació és capaç de crear efectes i ambients molt diferents en un mateix espai. Llegeix l'article i descobreix en què consisteix aquest tipus d'il·luminació.
09/06/2023 | il·luminació Interior
Disseny d'il·luminació: què és i com aplicar-lo
En qualsevol projecte d'arquitectura i interiorisme cal tenir una infinitat d'elements en compte perquè l'espai resultant sigui completament funcional, còmode i pràctic. En aquest sentit, el disseny d'il·luminació és un factor que juga un ...
26/07/2021 | il·luminació Interior
Il·luminació intel·ligent en projectes d'arquitectura i interiorisme
Durant els últims anys s'han produït grans avenços tecnològics que han permès fer molt més còmoda la nostra vida diària. La tecnologia ens permet avui dia adaptar una multitud d'elements no només a les nostres necessitats, sinó també a ...
23/07/2021 | il·luminació Interior
Llum blanca:com conseguir-la i consells d'us
La llum natural és un element essencial per a la vida diària de les persones. Al llarg de la història, s'ha intentat reproduir la llum natural de diferents maneres per poder perllongar no només la vida nocturna sinó també per poder desenvolupar d'una ...
15/07/2021 | il·luminació Interior
Human centric lighting, un "must" en diseny d'il·luminació saludable
Saps el que és el Human centric Lighting? La il·luminació artificial ha experimentat una revolució amb aquest sistema, que aporta el major confort i benestar a qualsevol espai.¡Entra a l'article i descobreix-ho tot!
13/07/2021 | il·luminació Interior
4 Consells per al projecte d'il·luminació d'un habitatge
Per aconseguir espais funcionals, confortables i estèticament atractius, una de les claus a tenir en compte és la il·luminació. Determinar els punts de llum, les lluminàries que es van a utilitzar, els estils d'aquestes, en què llocs es van a col·locar i ...
14/09/2022 | il·luminació Interior
Il·luminar un restaurant: Consells claus
A l'hora d'escollir un restaurant, els clients es fixen en qüestions com la carta, el servei o la ubicació, però, a més, la il·luminació en un restaurant és un factor determinant en la comoditat dels usuaris i en la qualitat de la seva experiència ...
07/01/2023 | il·luminació Interior
Sistema DALI:protocol de comunicació
Comptar amb una il·luminació capaç de crear efectes i ambients molt diferents en un mateix espai ja semblava una mica futurista fa a penes uns anys, i si a això li sumem la possibilitat de controlar fàcilment el flux lluminós de les lluminàries, la seva ...
08/01/2023 | il·luminació Interior
Què és un dimmer i com funciona
Ja saps que l'il·luminació té el poder d'influir en els estats d'ànim o en les sensacions que transmeti un espai, però ¿I si et diguéssim que pots adaptar l'il·luminació d'una estada a les necessitats que tinguis en cada moment? Per saber com fer-ho, primer cal entendre què és un dimmer i com funciona.
14/07/2023 | il·luminació Interior
Il·luminació d'aparadors: consells professionals
La il·luminació d'aparadors és rellevant per atreure i impressionar a possibles clients a la botiga. És imprescindible que siguin cridaners. Descobreix com aconseguir-ho amb aquest article.
18/01/2023 | il·luminació Interior
Tipus d'il·luminació artificial en arquitectura
Què passa en els llocs on no pot arribar aquesta llum natural? ¿I quan ja és de nit? Descobreix els millors tipus d'il·luminació artificial.
12/04/2022 | il·luminació Interior Led
Lluminària lineal: 5 dissenys funcionals i decoratius
La lluminària lineal  s'adapta a espais molt diversos i a més ofereix una llum contínua, homogènia i confortable evitant molestos enlluernaments o ombres. Et recomanem 5 dissenys que convertiran el teu projecte en un èxit.
15/06/2021 | il·luminació Interior Led
Com il·luminar mitjançant tires de led en arquitectura i interiorisme
Durant els últims anys la tecnologia LED ha anat evolucionant fins a ser el tipus d'il·luminació més utilitzada.
12/02/2024 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
Llum i disseny: 10 claus per aconseguir projectes estètics
Aconseguir espais únics i originals adaptats a la funció que se'ls va a donar pot ser difícil, segueix aquests consells per aconseguir-ho.
16/06/2023 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
Intensistat de la llum: Com calcularla per a crear un ambient
En alguns llocs la intensitat ha de ser l'apropiada per crear un ambient de relaxació i proper, en altres és més importància major lluminositat.
22/05/2023 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
8 tendències d'il·luminació per a arquitectes en 2023
A FARO Barcelona ja coneixem les tendències d'il·luminació per a 2023, així que, si vols donar als teus projectes aquests tocs de valor afegit que ja estan arrasant en interiors, aquest article t'interessa.
06/05/2021 | il·luminació Exterior il·luminació Interior
6 tècniques d'il·luminació per a projectes de disseny
Estàs buscant tècniques d'il·luminació que garanteixin l'èxit del teu projecte i li donin un toc original i modern? Segueix llegint!
12/08/2022 | il·luminació Interior
Com controlar llums i bombetes amb el mòbil o wifi
  Descobreix com connectar al wifi els punts de llum d'un espai per a poder controlar-los des del mòbil, Alexa, Google, Tiro o altres dispositius. Encén i apaga les bombetes sense tocar interruptors.
02/05/2018 | il·luminació Interior
Un plat ple de felicitat
Hi ha notícies que s'escriuen soles pràcticament perquè aquestes desitjant comptar-les. Aquesta compleix tots els requisits. Hem aconseguit el nostre repte.
26/04/2018 | il·luminació Interior
Tipous de llum
La llum és tan important en el nostre dia a dia com totes les coses que adaptem a la nostra rutina: aixecar-nos, menjar, treballar, descansar, dormir.
27/10/2017 | il·luminació Interior Novetats
Llums i sombres portagonistes de Halloween
La llum i, per tant, les ombres, han jugat un paper fonamental en la nit de Halloween o de Tots Sants. Utilitza la llum per remarcar el bé i allunyar la por és un recurs que s'ha fet servir amb anterioritat en esglésies i teatres.
22/01/2024 | il·luminació Interior
Quina és la millor llum per a llegir, estudiar o cosir?
La llum té tres temperatures bàsiques: blanca, neutra i càlida. En ambients on es requereix parar esment, com en el cas de l'estudi, la lectura o cosir, per exemple, la llum més apropiada és la...  
18/07/2017 | il·luminació Interior
Llums , reformes i acció
Hem de pensar en la il·luminació general. El LED s'ha convertit en el gran aliat de les llars i la seva temperatura de color ens pot ajudar a delimitar una àrea
04/01/2023 | il·luminació Interior
10 lluminàries de sobretaula de disseny
Ja sigui sobre una tauleta auxiliar, una prestatgeria, una consola, una barra, un aparador o un escriptori, els llums de sobretaula contribueixen a parts iguals, a la decoració i la il·luminació de qualsevol estada.
14/12/2021 | il·luminació Interior
Com il·luminar un dormitori pas a pas: 1
La il·luminació de l'habitació ha de ser, abans de res, homogènia, uniforme i sense ombres. Per contribuir a la creació d'un ambient d'harmonia, relaxació i descans, ha de potenciar l'estil decoratiu de dormitori, sent la llum càlida, agradable i no massa potent.
19/04/2022 | il·luminació Interior
Quina il·luminació posar en el bany? Els nostres especialistes et responen
En el bany, el millor és usar una temperatura de color neutra o freda, a partir de 4000° Kelvin. En la zona del mirall, les millors opcions són aplicacions de paret d'il·luminació general directa a banda i banda del mirall. A la dutxa, llums encastats en el sostre que incorporen difusors. Si el vàter està en l'espai general del bany, amb la llum residual de dutxa o mirall tenim suficient per a aquesta zona.
25/05/2023 | il·luminació Interior
Millor il·luminació d'oficines: Consells, tipus i normativa
La il·luminació d'una oficina influeix en la teva salut visual i el teu benestar en el treball. Et comptem els trucs clau!