IniciDescobreixStoriesHAN triomfa a Architect@Work Paris 2017
Tornar

HAN triomfa a Architect@Work Paris 2017

27 Sep 2017

Per quart any consecutiu Faro Barcelona ha participat a la fira Architect@Work Paris i ha aprofitat l’ocasió per enfortir la presència a França de la marca i exposar les seves novetats davant els prescriptors.

Durant els dies 21 i 22 de setembre, Faro Barcelona ha presentat en el seu stand els 4 models aprovats pel jurat del certamen: WHIZZ, MINE, HAN i BU-OH.

Aquests 4 models han estat premiats aquest any per diferents organismes europeus que han vist la funcionalitat i la originalitat com a marca distintiva d’aquestes lluminàries.



HAN ha sigut el triomfador absolut, molts dels assistents es van parar atrets per la seva càlida llum” ens explica Baptiste Laulhe-Desauw, responsable comercial de França de Faro Barcelona.

Recentment HAN ha estat guardonat, en la categoria Wall Light, pels premis Miaw International Awards 2017 organitzats per ArchiDesignClub amb les revistes Muuuz i d’a.



Aquesta fira destaca pel seu públic especialitzat, en aquesta ocasió, declara Baptiste Laulhe-Desauw, la majoria dels assistents eren arquitectes i dissenyadors d’interiors que busquen alternatives pels seus nous projectes.