IniciDescobreixStoriesDisseny portada 2023 - Naturalesa en el centre
Tornar

Disseny portada 2023 - Naturalesa en el centre

17 Ene 2023

La portada del catàleg 2023 de Faro Barcelona és un petit homenatge a la grandesa de la naturalesa i la importància d'ella en les nostres vides. Una declaració de la nostra dedicació a la sostenibilitat i el respecte per la naturalesa.

 

D'aquesta manera, la portada del catàleg ens ajuda a transmetre el que representa ser sostenible a Faro Barcelona: un dels nostres principals objectius és implementar nous models i comportaments que respectin el delicat equilibri del planeta i els seus recursos.

 

 

La imatge triada és una fotografia impressionant d'un paisatge natural, amb muntanyes i arbres que s'estenen cap a l'horitzó. Aquesta imatge ens recorda la bellesa i la majestuositat de la naturalesa, i la importància de protegir-la. En la contraportada hem volgut afegir la frase “Sustainability means implementing new models and behaviours that respect the delicate balanç of the planet and its vital resources.” Un resum de la nostra visió de la sostenibilitat.

 


A Faro Barcelona, creiem que és vital implementar pràctiques sostenibles en tots els aspectes de la nostra empresa. Això significa reduir la nostra petjada de carboni, utilitzar materials i processos més respectuosos amb les persones i el planeta, i fomentar una cultura de responsabilitat ambiental entre els nostres equips i clients.

 

La portada del nostre catàleg 2023 és una invitació a reflexionar sobre la nostra relació amb la naturalesa i a adoptar mesures per a protegir-la. Esperem que aquesta portada convidi a tots els nostres públics a unir-se al nostre compromís i camí cap a la sostenibilitat.

 

New call-to-action