Dissenyadors

Roger Vancells

IniciEl nostre mónDissenyadorsRoger Vancells

Roger Vancells ha estat format com a dissenyador Industrial en ESDAP LLotja i Escola Massana, la seva inquietud professional és la de crear objectes i espais que aportin nous valors i contribueixin a humanitzar l'entorn material del qual ens envoltem. La voluntat és sempre la d'ajudar al creixement de les marques, enfocant el resultat final dels seus productes o els seus espais per a aconseguir crear una relació i una experiència positiva amb l'usuari.

Concep el disseny com una eina que permet evolucionar i millorar la relació que s'estableix entre objectes i persones. És per aquest motiu que el seu mètode de treball incideix a voler revelar la bellesa de les coses quotidianes, fent-les senzilles, funcionals i clares. Utilitzant per a això solucions atractives, singulars i fruit d'una mirada constant cap a la innovació.

Premis
Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells -  Roger Vancells - 

Més sobre