Dissenyadors

Isaac Piñeiro

IniciEl nostre mónDissenyadorsIsaac Piñeiro

Coneix-lo

Isaac Piñeiro és un dissenyador de producte establert a Barcelona. Va néixer a Pontevedra i, després de formar-se a l’Escola d’Arts Mestre Mateo de Santiago, es va traslladar a València on va estudiar disseny de producte a l’EASD. Va continuar la formació a la Scuola Politecnica di Milano, on va tenir l’ocasió d’aprendre de professionals com Odoardo Fioravanti, Huub Ubbens o Matali Crasset.

Els seus projectes estan basats en la simplicitat formal i conceptual amb la idea que perdurin en el temps. El seu objectiu principal és crear productes intuïtius basats en una recerca d’eficiència en la concepció, producció i el disseny.

Després d’una fructífera carrera com a soci cofundador de l’estudi de disseny multidisciplinari Nadadora, el 2017 comença una nova etapa amb la creació d’Isaac Piñeiro Design Studio, per continuar desenvolupant projectes de disseny de producte.

La seva feina s’ha publicat i exposat en diversos mitjans, museus i fires internacionals. L’últim reconeixement, entre altres, és el premi Best of the year’17 de la revista Interior Design per la seva col·lecció de seients Tortuga.

Premis
Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  -  Isaac Piñeiro  - 

Més sobre