Dissenyadors

Goula/Figuera

IniciEl nostre mónDissenyadorsGoula/Figuera

Coneix-los

La parella de dissenyadors Pablo Figuera i Álvaro Goula es van graduar en disseny a l’escola Elisava de Barcelona i, posteriorment, a Bachelor of Arts per la University of Southampton. Després de treballar per a diversos estudis de Barcelona, decideixen crear el seu propi estudi Goula/Figuera el 2012, on comencen a col·laborar amb empreses internacionals en direcció artística i creació de producte.

El 2015 llancen al mercat una nova marca basada en el disseny experimental anomenada Home Adventures, la qual agafarà el seu propi camí al marge dels seus projectes per a altres companyies. La seva primera col·lecció de lluminàries Lines & Dots és tot un èxit amb una repercussió internacional en diferents mitjans especialitzats.

HAN, una lluminària multifuncional que fa la funció de penjador i de llum ambiental indirecte, és un dels seus projectes més rellevants en col·laboració amb Faro Barcelona.

 

 

Premis
Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera -  Goula/Figuera - 

Més sobre