Dissenyadors

Alegre Design

IniciEl nostre mónDissenyadorsAlegre Design

Coneix-los

Alegre Design es dediquen a dissenyar productes, plantejar noves solucions i usos per a articles quotidians a través de la innovació i el disseny. Els seus productes han estat guardonats amb el Red Dot Design Award, l’IF Product Design Award, els Premis Delta i el German Design Award.

Alegre Design és un estudi de disseny industrial localitzat a Sueca (València), i fundat per Marcelo Alegre l’any 2000. L’equip de treball està format pel mateix Marcelo i el dissenyador industrial Andrés Baldoví, junt amb una àmplia nòmina de col·laboradors externs. Ambdós dissenyadors entenen el disseny com un concepte global que s’aplica a tot el procés i on es té en compte la sostenibilitat, usabilitat, l’eficiència, i compromís amb el medi ambient en cada un dels productes.

“Tenim un ampli coneixement de la indústria i els seus processos, fet que ens permet aportar creativitat a tot el procés de naixement d’un nou producte. A més, hem desenvolupat una metodologia pròpia de la feina que permet al client saber en tot moment en quina fase del procés creatiu estem treballant”.

 

Alegre Design es un estudio de diseño industrial localizado en Sueca (Valencia), y fundado por Marcelo Alegre en el año 2000. Su equipo de trabajo está formado por el propio Marcelo y el diseñador industrial Andrés Baldoví, junto con una amplia nómina de colaboradores externos. Ambos diseñadores entienden el diseño como un concepto global que se aplica a todo el proceso y donde se tiene en cuenta la sostenibilidad, usabilidad, eficiencia, y compromiso con el medio ambiente en cada uno de los productos.

 

“Tenemos un amplio conocimiento de la industria y sus procesos, lo que nos permite aportar creatividad a todo el proceso de nacimiento de un nuevo producto. Además, hemos desarrollado una metodología propia del trabajo que permite al cliente saber en todo momento en qué fase del proceso creativo estamos trabajando.”

Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design -  Alegre Design - 

Més sobre