IniciCol·leccióVENTILACIÓSENSE LLUMSostreWINCHE M Ventilador crom DC
WINCHE M Ventilador crom DC
Ref: 33482
WINCHE és un ventilador de sostre amb 4 pales dissenyades per moure la quantitat d’aire òptim per a estades des de 13m² fins a 17,6m². Dissenyar per Conilles, aquest ventilador és accionat per mitjà de comandament a distància, inclòs. Té motor DC de baix consum i alta eficiència, disposa de 6 velocitats regulables. WINCHE disposa de funció inversa estiu-hivern. Flux d’aire: 183.09 m3 min / 6463 CFM. Apte per a sostre inclinat.
Col·lecció
Llisca per veure més
Funció inversa
Gràcies a la funció inversa podràs canviar el sentit de gir de les aspes del ventilador i usar-lo tant a l'estiu com a l'hivern. A l'estiu, ajudant a aconseguir un ambient fresc i a l'hivern millorant l'eficiència del sistema de calefacció en fer circular l'aire calent que s'acumula en els sostres.
Motor DC
El motor de corrent continu o motor DC es caracteritza per tenir un consum de fins a un 70% més baix dels ventiladors convencionals, comparable al d'una bombeta LED. Són ventiladors super silenciosos durant el seu funcionament. També es caracteritza per la seva rapidesa a l'hora d'executar accions d'arrencada, acceleració, desacceleració i atur i té un control precís de la velocitat. Els motors són més lleugers el que faciliten la instal·lació. Dissipen millor la calor allargant la seva vida útil enfront dels ventiladors convencionals.
Diàmetre
És molt important triar la dimensió correcta del ventilador tenint en compte la grandària de l'habitació. Aquest ventilador talla "M" és ideal per a estades d'entre 13 i 17,6 m².
Velocitat
Aquest ventilador disposa de 6 velocitats, la qual cosa permet trobar sempre la més adequada segons la necessitat del moment, amb un consum i revolucions per minut diferents segons velocitat (consultar en les característiques tècniques).
Diferents acabats disponibles
Aquest ventilador de sostre té diferents opcions d'acabats. Descobreix tota la família!
Instal·lació per a sostres inclinats
Apte per a sostres inclinats, permetent que la tija caigui verticalment de manera que el ventilador sempre queda pla amb respecte al sostre i assegura el millor funcionament i confort.
Característiques tècniques
Fitxa tècnica Instruccions
Especificacions
Característiques generals
Característiques generals
Fixació: Sostre
Classe: I
IP: 20
Voltatje: 220V-240V
Hercios: 50/60Hz
W: 3-5-8-12-21-35
RPM: 50-71-93-115-138-162
Fluxe d'aire (m3/min): 183.01
Funció inversa: Si
Clase de motor: DC
Nº de palas: 4
Palas reversibles: No
Sostre inclinat: Si
Es pot instalar sense tija: No
Clase de control inclòs: MANDO A DISTANCIA
Material
Cos/Estructura: Acer
Material de les palas: ABS
Acabats
Acabats de les palas: Marró
Cotes
Veure projecció 3D
Carregar experiència interactiva
Descàrrega de fitxers
Descàrregues de fitxers
Instruccions
Fitxa tècnica
Instruccions
Imatges
Fitxers tècnics
2D / 3D
BIM
Descarregar
Descarregant fitxer. El procés pot durar fins un minut. Si us plau espera.