An endless summer

The team of Egue and Seta says that in this house “he lives the summer and doesn’t get bored”. That is probably why the architecture studio has named the project “Summermode”.

It is a 209m2 house in Corbera de Llobregat, Barcelona, designed to rest and recover. The objective of the reform has been to bring the pool and garden environment closer to the interior so that all spaces are equally accessible.

The result is an incredible two-storey house, with open spaces and modern and functional decoration. And although we would get lost in any corner, we have noticed how the LE VITA lamp illuminates the sofa area of the studio and the VERSUS model the porch and the garden. The former is part of the collection with the same name by Nahtrang and the latter is a design by Pepe Llaudet. VERSUS is an outdoor table lamp, but in this project we see it converted into a floor lamp installed with the structure. A very good option to leave the light to the measure of the sofa and, therefore, of the people who will enjoy it. Photography: Vicugo Studio
(Commenting: OFF)