From a small hotel to a refuge on the Costa Brava

If we think about where we want to spend the summer and a few days’ holiday, an apartment might come to mind, like the one renovated by Alto Interiorismo.

An old hotel in the cove of Cap Sa Sal, Begur, Girona, this small space has been designed to accommodate a family during the summer season. The layout is open and preserves noble materials such as the wood on the wall of the dining room or the ceiling. The entire decor has a seafaring air, as do the colours chosen in different pieces of furniture to provide a contrast with the main white colour. A white IBIZA fan has been put in the master bedroom right above the bed, and will provide coolness and make little noise. The bedroom, like the dining room, looks out onto the terrace, an important corner of the apartment that provides natural light indoors.

To illuminate evening meals outdoors and the times spent with friends after a day on the beach, ALTO Interiorismo has used NEWPORT wall lights. The perfect complement for a home that looks out onto and is inspired by the sea.