FOX and LINK, the perfect combination for a reading corner

In a very bright attic in the Catalan city of Terrassa, the interior designer Anna Brotons has redesigned a dining room to achieve “two functional and independent atmospheres“.

Her aim was to transmit wellbeing and comfort throughout the space, which is why she has painted the entire room white and used noble materials such as wood. He has kept the original elements that already had their function and has completed it with elements with a neutral and warm base. The outdoor area is integrated into the living-dining room through the vegetation and the access to the terrace.

As far as lighting is concerned, the interior designer has made changes to the electrical installations to relocate the light points. She has used the black FOX recessed lights to illuminate a shelf built into the wall and reinforced with wooden slats, and the LINK floor lamp in black next to the sofa. Together, they are located in the relaxation and reading area of the living room, which is thus illuminated to create a warmer and more comfortable atmosphere.