A comprehensive project of open areas

We´re going to Granollers, a city in Barcelona province, to visit a new house from the architects at the Quatre Coses studio. A comprehensive renovation where the living area’s open zone plays a leading role.

The project has successfully brought dining room and kitchen together, and expanded the space given away to one of the bedrooms. We are now in a huge living room open to the natural light, which when it starts to fade is lit with STAN ceiling lights. And from the same collection, the wall light version is installed in the kitchen, right above the sink. From two single bedrooms, the architects have managed to create the master bedroom, also obtaining a much larger space. For reading lighting, right on the headboard-wall, they used LINK wall lights in bronze finish, providing coolness and modernity.

They did something similar with the child’s bedroom, previously the master which together with the old laundry room is now home to a large living room. Decorated with wallpaper painted with stars and moon, the LUNA wall light is installed right in the centre. It projects a pretty indirect light around the perfect structure to accompany evenings of games and sweet dreams. The bathroom, totally renovated, is lit by KOMBA pendant lights in beige and the mirror area and corridor, which displays the original brick, feature COTTON wall lights in black.

A comprehensive renovation whose result is a modern and functional home of open spaces, and which has found at Faro Barcelona a solution for the lighting in each room.