Ventiladors Faro Barcelona per a una llar càlida i confortable

Els arquitectes Carolina Cunill, de The Hall Studio, i Manu Pagés han reformat de manera integral un habitatge de 115m2 en el barri de Gràcia de Barcelona.

Per a fer-ho han creat un ampli espai obert que acull la cuina, el menjador i la zona d’estudi. Aquest últim, al seu torn, se separa per portes corredisses. L’estructura original de l’habitatge, que compta amb un pati interior, ha ajudat a dividir els espais per a aprofitar al màxim la llum i la ventilació natural.

Amb l’objectiu de crear un espai agradable i càlid, s’han usat materials orgànics i naturals i s’han deixat a la vista els originals, com el maó d’alguna paret i elements de fusta. Aquesta calidesa dels materials que creguin una atmosfera agradable i converteixen l’habitatge en una llar familiar i tranquil·la, s’ha vist reforçada pels ventiladors de Faro Barcelona MINI MALLORCA, instal·lats en l’ampli menjador cuina i l’habitació infantil. Els ventiladors de sostre ajuden a crear espais confortables i a regular la temperatura en les estacions de més calor. Una gran solució per a combinar amb la ventilació natural que queda perfectament integrada en el disseny. De Faro Barcelona també han usat els aplics OSLO en els passadissos, que estan fabricats en guix i que donen llum per dalt i per sota. Permeten il·luminar de forma més homogènia la zona de pas d’aquest habitatge reformat també pensant en l’eficiència energètica.