Una gran reforma a Valladolid

L’estudi de disseny Bespoke ha estat l’encarregat de reformar un habitatge ampli a Valladolid, i per a això, ha usat la il·luminació tècnica de Faro Barcelona.

L’objectiu d’aquesta reforma, l’espai de la qual compta amb 99m2, era combinar l’espai privat de la família i les zones àmplies per a reunions i convidats. El resultat és un pis amb tres dormitoris, tres banys, una cuina aïllada i un saló/menjador amb forma de L.

La il·luminació ha jugat un paper fonamental en aquesta casa d’estil minimalista i modern, on la fusta és la gran protagonista. Per a donar-li el seu “poder” Bespoke ha triat les tires de LED de Faro Barcelona per a “reforçar la posició de les bigues”, també darrere del moble principal i sota el banc de fusta del saló, les fornícules i els miralls dels banys. Les tires LED emeten llum càlida i permeten il·luminar sense enlluernar. Són una bona solució per a ressaltar objectes i espais passant desapercebudes. De Faro Barcelona també trobem els empotrables orientables HYDE com a il·luminació general en tot l’habitatge i en acabat negre en els banys, el plafó REL-P en el centre de la cuina i el llum TEN en acabat negre. Fotografies de Cesar Prados.