Un projecte integral de zones obertes

Ens anem fins a Granollers, una ciutat de la província de Barcelona, per a entrar en el nou habitatge dels arquitectes de l’estudi Quatre Cuses. Una reforma integral on la zona oberta de la part de dia és la protagonista.

El projecte ha aconseguit unificar menjador i cuina i ampliar l’espai renunciat a una de les habitacions. Ara trobem una enorme sala oberta a la llum natural que, per a quan aquesta marxa, queda il·luminada amb els plafons STAN. I de la mateixa col·lecció, però en versió aplicació, les lluminàries estan instal·lades en la cuina, just damunt de la pica. De dos dormitoris individuals, els arquitectes han aconseguit crear l’habitació de matrimoni aconseguint així també un espai molt més ampli. Per a la il·luminació de lectura, just en el capçal-muro, han comptat amb els aplics LINK en acabat bronze que li aporta frescor i modernitat.

Alguna cosa semblança han fet amb l’habitació infantil, abans la de matrimoni, que juntament amb l’anterior safareig ara acull una sala gran. Decorada amb un paper pintat d’estrelles i lluna, l’aplic LUNA està instal·lat just en el centre. Projecta una bonica llum indirecta al voltant de l’estructura perfecta per a acompanyar tardes de jocs i dolços somnis. En el bany, totalment reformat, queda il·luminat pels llums penjants KOMBO en color beix i en la zona del mirall, i el passadís, que ha deixat a la vista el maó original, pels aplics COTTON en negre.

Una reforma integral el resultat de la qual és una llar d’espais oberts modern i funcional, i que ha trobat a Faro Barcelona, una solució per a la il·luminació en cada habitació.