Un increïble estable amb ventiladors Faro

A pocs quilòmetres de Santander es troba l’últim projecte de reforma de Zooco Estudi.

Es tracta de la reconversió d’un antic estable en una casa per a estiuejar, pràcticament distribuïda en una sola planta i habitació. La reforma ha tingut en compte el pla original i, de manera subtil, l’ha millorat deixant a la vista les bigues de fusta. La modificació més important l’ha sofert la façana, que s’ha modificat per a “deixar entrar la naturalesa” i acompanyar els fantàstics paisatges càntabres.

El resultat és un espai increïble, ampli, senzill i amb molt d’estil. El sostre, que té la forma típica inclinada, li dóna molta personalitat i es complementa amb el ventilador de Faro Barcelona LANTAU en la zona del menjador. Un ventilador d’estil modern que, gràcies al seu acabat en fusta de roure amb motor en negre, encaixa perfectament en el disseny.

De Faro Barcelona també podem trobar el ventilador de sostre TYPHOON. En aquest cas està situat en el porxo, on segur que ajudarà a refrescar les tardes d’estiu gràcies a les seves característiques tècniques que permeten instal·lar-ho a l’aire lliure. El porxo és un altre dels elements essencials d’aquest habitatge que compta amb un entorn increïble (amb piscina inclosa). Fotografies: Imagen Subliminal