Un habitatge amb vista a la mar

En la costa de Tarragona, a Calafell, es troba un dels últims projectes de Magamo Studio. Es tracta d’un habitatge familiar de 90m2 a primera línia de mar pensada per a descansar i escapar-se tot l’any.

Amb la reforma s’ha unificat la cuina, el saló i el menjador creant un gran espai comunitari i aprofitant la llum solar. Tota l’habitació compta amb mobles de fusta fets a mida, que aconsegueixen crear un ambient càlid i confortable sense deixar de costat el disseny modern i atemporal. Un llarg passadís recorre l’apartament fins a les habitacions i el bany, i ha estat il·luminat amb els empotrables rodons HYDE, que queden perfectament integrats en el sostre i proporcionen una bona il·luminació general. Dins del dormitori principal un altre model de llum de Faro Barcelona il·lumina la sala. Es tracta de l’aplicació amb lector dissenyat per Nutcreatives FOLD, que, en tots dos costats del llit, és perfecte com a il·luminació puntual i per a llegir abans de dormir. La seva pantalla és de tela.

Tant a l’habitació com en el menjador, el ventilador ALO ha estat instal·lat per a refrescar els calorosos dies d’estiu. Com a compte amb funció inversa, també ajudarà el sistema de calefacció a l’hivern. El seu disseny i els seus acabats (negre el motor i fusta les pales) ho fan un model perfecte per a espais d’estil mediterrani, confortables i càlids. Fotografia: Merce Gost