Un estiu interminable

Diu l’equip de Egue i Seta que en aquesta casa “viu l’estiu i no s’avorreix”. Segurament per això l’estudi d’arquitectura ha titulat el projecte “Summermode”.

Es tracta d’un habitatge de 209m2 a Corbera de Llobregat, Barcelona, pensada per a descansar i recuperar-se. L’objectiu de la reforma ha estat acostar l’entorn de la piscina i el jardí a l’interior perquè tots els espais estiguin accessibles de manera igual.

El resultat és un increïble habitatge de dues plantes, d’espais oberts i decoració moderna i funcional. I encara que ens perdríem en qualsevol racó, ens hem fixat en com la làmpada LE VITA il·lumina la zona del sofà de l’estudi i el model VERSUS el porxo i el jardí. La primera forma part de la col·lecció amb el mateix nom de Nahtrang i la segona és un disseny de Pepe Llaudet. VERSUS és un llum d’exterior de sobretaula, però en aquest projecte la veiem convertida en un llum de peu instal·lat amb l’estructura. Una molt bona opció per a deixar a la llum a la mesura del sofà i, per tant, de les persones que gaudiran d’ell. Fotografia: Vicugo Studio