Un apartament de luxe a Hongria

L’arquitecte Richárd Somogyi signa aquesta increïble remodelació d’un pis de luxe a Hongria amb la col·laboració de Baselight.

Es tracta d’un habitatge d’espais grans amb la fusta com a element principal, tant en els mobles com en les parets i acabats. Una escala que contraposa el color blanc és el punt més clar de tota la llar, que regeix la seva escala cromàtica en els tons d’aquest material noble.

Per això no és d’estranyar que en els dormitoris sigui l’aplic MOOD el que acompanyi els capçals del llit. També està fabricat en fusta clara i projecta una llum indirecta perfecta per a descansar. I és que la il·luminació juga un paper molt important en l’exposició del disseny. La làmpada BOARD, de forma rodona, reflecteix llum càlida indirecta en el passadís principal i li dóna protagonisme a l’acabat de la paret. Sembla un petit eclipsi que t’acompanya fins a les habitacions. La làmpada MINE s’ha col·locat en format triple en el rebedor. Amb el seu disseny modern, senzill i sofisticat, permet fer les combinacions necessàries per a cada espai. Com en aquest apartament d’Hongria, tot un luxe arquitectònic.