Trucs per il·luminar una terrassa

Seguim amb els consells del nostre equip de projectes, que, igual que la majoria, també té ganes de gaudir de l’exterior de la llar sigui de la grandària que sigui.

Per això aquesta vegada s’han fixat a les terrasses i els petits balcons i per a il·luminar-nos ens donen els següents trucs:

1. Tots els espais exteriors es poden il·luminar siguin de la grandària que siguin i es poden aprofitar. Només fa falta trobar el que ho faci especial.

2. Si no teniu molt espai, podeu optar per col·locar lluminàries en els tests amb les estaques. De Faro Barcelona us recomanem el model SETH, que instal·lada il·luminant cap al sòl, evita l’enlluernament i crea un ambient agradable.

3. Una altra opció per als espais petits són els llums portàtils recarregables. Com funcionen sense cable, les podeu col·locar i moure segons l’espai i la necessitat. Un exemple del catàleg de Faro Barcelona és el llum TAKE AWAY que, com no és especial per a exterior, haureu d’entrar endins si comença a ploure! 4. Com més gran sigui l’espai, més opcions tindreu. Per a les terrasses més grans on hi ha un espai tipus porxo per a menjar, podeu optar pels llums de suspensió adequades per a l’exterior. Si és una zona on fa vent, serà millor que les instal·leu amb una barra fixa. I per a la resta de les zones d’oci són una bona solució tant els llums de suspensió com les dempeus.

5. En l’exterior cal evitar usar les aplicacions de paret que projecten la llum de manera directa. L’equip de projectes ens recomana instal·lar llums de senyalització encastades directament a la paret. Aquestes projecten una llum molt tènue, es poden deixar enceses tot el dia perquè tenen un consum molt baix, i creen un efecte molt bonic també quan les veiem des de l’interior.