SLEEP LONDON, the place to be

Faro Barcelona ha estat present per primera vegada en Sleep London, the Hotel Design Event, celebrat el 22 i 23 de novembre. Aquest esdeveniment és el lloc idoni on estar en paraules d’Alexandra Box, Hospitality Sales de Faro.
farobarcelona-stand-sleep-londonAquesta primera participació es tanca amb contactes qualificats amb molt potencial. I és que Londres és el bressol dels projectes de tot el món, molts estudis amb presència internacional compten amb les seves oficines centrals a Londres. “Tal com està el mercat contract, SLEEP LONDON és una bona oportunitat per conèixer i contactar interioristes, arquitectes i lighting designers que s’encarreguen d’aquests projectes”.

sleep-london-designFaro Barcelona va presentar en aquesta fira un stand que permet exposar la selecció de producte de forma molt clara i que, a més, va comptar amb molt bona ubicació. Així, els HANDY, LUPE, HALF, TONI, CAT o 1968 no van passar desapercebuts davant els visitants.

Van agradar especialment SUAU per la simplicitat en les seves formes, perfecte per al públic al que està dirigit SLEEP LONDON, però també PAULINE per la seva gran presència.

L’equip comercial que va acudir a la fira avalua de forma positiva aquesta primera participació i aposta per seguir assistint a fires i esdeveniments que ens acostin al hospitality.