Què trobar en el nostre nou catàleg

Si ja has fullejat les pàgines del nostre nou catàleg, hauràs vist que aquest 2020 volem trepitjar fort amb el disseny, la tecnologia i l’adaptabilitat de les nostres lluminàries.

Per si de cas no saps per on començar, t’ajudem:

Nous dissenyadors

Andreu Carulla, Nutcreatives i Isaac Piñero s’uneixen a la reconeguda llista de col·laboradors amb tres dissenys per a la llar: GUEST, FOLD i SAVOY respectivament. GUEST és un làmpada en versió aplic i peu de saló en forma de G que convida, com el seu nom indica, al repòs i la comoditat. El seu disseny permet la incorporació d’una safata, la qual cosa la fa ideal per a dormitoris. FOLD, de fet, també està pensada per a dormitoris, ja que és una col·lecció típicament d’hotel que innova en el disseny i que es presenta també amb llum lectora. I SAVOY, finalment, és alhora una de les novetats més importants del catàleg, ja que permet triar entre diferents estructures i pantalles per a adaptar-les a cada projecte. La llum es reflecteix a través d’un cèrcol situat en la part superior. Marca de la casa

Faro Lab, l’equip de disseny de Faro Barcelona, s’ha centrat en les diferents possibilitats que pot oferir una col·lecció concreta. Mostra d’això és la làmpada FONOVIA, que composta per diferents carrils i recoberta amb mòduls fonoabsorbentes, es pot muntar més llarga o petita; o les pantalles GUADALUPE. En aquesta col·lecció de pantalles, l’equip creatiu ha presentat dos acabats per a combinar amb les estructures LUPE, que provenen de la ja mítica col·lecció amb el mateix nom de Jordi Busquets.

Una altra de les novetats que ens porten són les pantalles de tela encintada i les de ratán. Dos materials molt moderns i actuals que converteixen qualsevol estructura compatible en un objecte singular. La llum es projecta de manera diferent en cadascuna d’elles creant espais càlids i còmodes.

Per a l’exterior i seguint la mateixa línia, ens proposen la HUE. Una família de lluminàries completament personalitzable. Es pot triar des de la base, l’estructura, el punxó, les pantalles i la llargada del cable, per a formar composicions a gust de cada client. En aquesta sèrie calen destacar les pantalles de vímet, un material molt bo per a terrasses i jardins. Els millors ventiladors de sostre

En una aposta constant per a millorar i acostar-nos a les necessitats dels nostres clients continuem oferint el millor en ventilació de sostre. Trobaràs noves versions dels models JUST FAN i LANTAU i de les seves sèries en petit, que poden anar amb o sense llum. Afegim el disseny ALO per als espais grans i incorporem l’accessori DECOFAN per a donar-li un altre aire als acabats més especials de JUST FAN.

Materials més resistents

Per a algunes làmpades d’exterior ens hem fixat especialment en la composició dels seus materials. L’aplic MASK, que ja vam presentar fa uns mesos en gris fosc, ara arriba en blanc amb un reforç en el seu material: és capaç de suportar condicions climàtiques i atmosfèriques més extremes gràcies al tractament que rep l’alumini, i per això compta amb una garantia de 15 anys.

I CADAQUÉS, un llum de terra de disseny, estrena en el nostre catàleg el teixit ‘textilene’, un material de molta qualitat que també resisteix molt bé els canvis de temperatura. Nova tecnologia

Si ja utilitzes tecnologia domòtica en la teva llar, aquesta novetat et serà molt útil. Algunes de les nostres lluminàries ja es poden controlar a través de sistemes com Alexa, Google assistant & Siri gràcies a les bombetes intel·ligents Smart. Només necessitaràs tenir connexió Wifi i l’aplicació Tuya per a mòbils. Podràs encendre i apagar, regular la intensitat, programar l’hora i el dia i deixar llestes maneres predeterminades.

Per als ventiladors, el programa es diu IoT i funciona a través de l’aplicació WiZ, també per a mòbils. En aquest cas les opcions per a controlar els ventiladors són les mateixes que les que ofereix el comandament a distància. En definitiva, en les pàgines del nostre nou catàleg trobaràs novetats de disseny, làmpades que es poden controlar des de dispositius i fins i tot amb càmera, models que ja coneixes en diferents acabat i col·leccions senceres on podràs triar el tipus d’estructura i pantalles de diferents materials. Famílies de làmpades i de ventilació de sostre pensades per a la millora de la teva llar o negoci, el benestar dels teus i la comoditat de qualsevol espai.