PLUMA a Home for Susan

Home for Susan és un projecte de Studio Bunyik; es tracta d’un pis a Budapest on van realitzar una reforma i van convertir el lloc en una llar.

pluma_interior_design

En aquest cas, l’habitatge és molt més femenina que la de l’anterior projecte Home for Tamas.

L’habitació principal i l’ànima mater d’aquest pis és el saló amb cuina integrada. En aquesta ocasió la fusta del terra dóna calidesa a tota la llar i, per tant, les parets són blanques per donar lluminositat.

La cuina oberta té una illa que permet fer una petita separació entre el saló i la zona de treball de la cuina. En aquesta illa trobem tres penjants PLUMA, un disseny de Nahtrang.

pluma_open_kitchen

L’ús de penjants blancs dóna sensació d’amplitud i el seu interior daurat dota a la llum de una calidesa que combina amb la gruixuda catifa del saló i reforça l’objectiu del projecte, convertir-ho en una llar.

PLUMA té una petita obertura en un lateral i això fa que sigui original a la vegada que atemporal, ja que el seu estil recta i minimalista es un encert a llarg termini.

Per la il·luminació general de la resta de la casa s’han utilitzat els encastables rodons de LED perquè el consum d’electricitat sigui menor i per tant més eficient.

round_recessed_lamp

L’ús d’encastables és una bona opció ja que queden integrats en el sostre i l’espai sembla més ample i net, sense distraccions.

El resultat és un pis càlid i confortable, amb una forta presència de la fusta i amb una llum homogènia en totes les habitacions i punts de llum focal per millorar la visibilitat i adequar-se a les necessitats de cada moment.