Converteix el teu nou pis en una llar
Publicado el 18 nov, 2020 a las 15:46
Davant d’una mudança i un nou espai per emplenar, la il·luminació juga un paper fonamental per a convertir-lo en una llar.
(Continuar la lectura)
Menja, enlluerna, estima
Publicado el 27 oct, 2020 a las 9:40
Parlem amb el crític culinari Alejandro Biel de Gastrobarna sobre els millors restaurants de Barcelona, la seva passió per la cuina i la importància de la llum quan treballa.
(Continuar la lectura)
Coneixent el dissenyador Andreu Carulla
Publicado el 26 oct, 2020 a las 16:04
El reconegut dissenyador Andreu Carulla estrena col·laboració amb GUEST. Per a conèixer-ho, li hem preguntat sobre el que diu l’hemeroteca d’ell.
(Continuar la lectura)
Espai Princesa és nou punt de la guia AD
Publicado el 8 oct, 2020 a las 10:52
El showroom de Faro Barcelona, situat al Carrer Princesa 52 de Barcelona, ha entrat a formar part de la prestigiosa guia de la revista Architectural Digest.
(Continuar la lectura)
Els enviaments sostenibles són possibles amb Faro Barcelona i Nozama Green
Publicado el 2 jul, 2020 a las 10:27
Fa uns mesos vam tancar l’acord de col·laboració amb Nozama Green, l’empresa que fa possible els lliuraments sostenibles.
(Continuar la lectura)
Trucs per il·luminar una terrassa
Publicado el 18 jun, 2020 a las 15:54
Seguim amb els consells del nostre equip de projectes, que, igual que la majoria, també té ganes de gaudir de l’exterior de la llar sigui de la grandària que sigui.
(Continuar la lectura)
Reobertura d’Espacio Princesa
Publicado el 9 jun, 2020 a las 15:14
Per a Faro Barcelona el més important són les persones, la seva seguretat i salut. Per aquest motiu, hem pres totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats.
(Continuar la lectura)
Com triar el teu ventilador de sostre
Publicado el 18 mai, 2020 a las 17:04
Si ens coneixes des de fa temps sabràs que la nostra àmplia gamma de ventiladors de sostre és una de les millors del mercat. Oferim comoditat.
(Continuar la lectura)
Com abordem un projecte
Publicado el 4 mai, 2020 a las 14:49
El nostre equip de projectes ens ha estat donant trucs per a il·luminar diferents espais de la llar, un restaurant i un hotel. Avui volem descobrir com és la seva filosofia de treball.
(Continuar la lectura)
Així il·luminem una habitació d’hotel
Publicado el 24 abr, 2020 a las 17:26
Aquests dies, el departament de projectes de Faro Barcelona ens està ensenyant trucs. Avui, entrem en la zona d’habitacions d’un hotel. Tot un repte!
(Continuar la lectura)