Una manera de vida per a cada tipus de làmpada
Publicado el 1 abr, 2019 a las 6:31
Diseñamos objetos pensando en la felicidad y el confort de las personas que van a estar en contacto con ellos. Nuestro diseño habla de bienestar, energía, compromiso, respeto y consciencia.
(Continuar la lectura)
INVITING rep el premi Red Dot: Product Design 2019
Publicado el 25 mar, 2019 a las 9:33
INVITING, dels dissenyadors suecs Bohman&Folenius, ha estat guardonada amb el prestigiós premi de disseny Red Dot DesignAward 2019.
(Continuar la lectura)
Obrim un nou espai de trobada a Barcelona
Publicado el 15 mar, 2019 a las 10:40
A la primavera inaugurarem un nou espai en el barri del Born, en ple centre de Barcelona, que servirà no només per a mostrar les nostres novetats, sinó també com a punt de trobada amb tots els públics de la nostra marca.
(Continuar la lectura)
D’espai industrial a una llar càlida
Publicado el 5 mar, 2019 a las 11:58
L’empresa de reformes bySincro ha aconseguit convertir un espai de treball funcional en un increïble apartament per a una família de quatre persones. I per a aconseguir-ho ha comptat amb diferents ventiladors de Faro Barcelona.
(Continuar la lectura)
I vam arribar a Amèrica
Publicado el 19 feb, 2019 a las 12:22
I ho vam fer per la porta gran. El mes de gener passat vam visitar per primera vegada Lightovation a Dallas, una de les fires més importants del sector en el sud dels Estats Units.
(Continuar la lectura)
INVITING guanya el IF Design Award!
Publicado el 15 feb, 2019 a las 8:00
Nou reconeixement, nova alegria: la família INVITING, dels dissenyadors suecs Bohman&Folenius, ha guanyat el prestigiós premi de disseny IF Design Award 2019.
(Continuar la lectura)
(EN) What’s going on in the Nahtrang teams head? Illustrated interview
Publicado el 31 gen, 2019 a las 11:23
(EN) Original illustrated interview to know more the Nahtrang team. They have designed, for example, the lamps NIKO and JELLYFISH.
(Continuar la lectura)
INVITING, disseny i tecnologia que triomfa a Londres
Publicado el 10 gen, 2019 a las 9:53
El passat mes de novembre Faro Barcelona va participar en la important fira Sleep+Eat London. Una trobada entre empreses especialitzades en productes hospitality, dissenyadors, interioristes i arquitectes, referent en el món del disseny hoteler.
(Continuar la lectura)
Les làmpades portàtils, una novetat que atrau a París
Publicado el 8 gen, 2019 a las 16:26
Els dissenys que més van triomfar van ser les làmpades portàtils JELLYFISH i HOSHI que, gràcies a la seva portabilitat i autonomia, van captar l’atenció dels assistents.
(Continuar la lectura)
Les novetats de Faro Barcelona arriben a Milan
Publicado el 26 nov, 2018 a las 9:11
Per tercera vegada consecutiva, Faro Barcelona ha participat a la fira Architecht@Work de Milan els dies 14 i 15 de novembre.
(Continuar la lectura)