Com il·luminar el teu espai de treball
Publicado el 29 mar, 2020 a las 12:39
Per a poder concentrar-nos, establir una bona dinàmica i aprofitar al màxim els recursos que tenim, et portem set consells per a il·luminar el teu escriptori.
(Continuar la lectura)
FARO DES DE CASA
Publicado el 25 mar, 2020 a las 11:27
Benvinguts al nostre univers d’inspiració! La llum ara, és més necessària que mai i per això volem inspirar-vos i fer-vos sentir bé. També podeu seguir en contacte amb el nostre servei comercial.
(Continuar la lectura)
Tanquem temporalment
Publicado el 16 mar, 2020 a las 17:05
El primer és la salut Com a empresa familiar a més de 70 anys, ens hem enfrontat a molts reptes al llarg de la nostra història i aquesta és, sens dubte, una situació extraordinària que requereix de mesures dràstiques, cooperació i responsabilitat social.Davant l’avanç del Covid-19 a nivell mundial i conscienciats amb la importància de […]
(Continuar la lectura)
Faro Barcelona i ProtoPixel s’uneixen en l’última edició de Llum BCN
Publicado el 2 mar, 2020 a las 10:40
A mitjan febrer Barcelona es va convertir en la ciutat de la llum, el disseny i la tecnologia gràcies a la novena edició del festival Llum BCN.
(Continuar la lectura)
Inaugurem showroom a Madrid amb docontract MAD
Publicado el 2 mar, 2020 a las 10:01
La setmana passada va obrir les seves portes un nou showroom de marques d’equipament de la llar i contract a Madrid amb la il·luminació de Faro Barcelona.
(Continuar la lectura)
Benvinguts a Espai Princesa
Publicado el 28 feb, 2020 a las 11:33

Fa uns dies vam inaugurar oficialment Espai Princesa, un showroom en el centre de Barcelona. Un espai de co-creació on sentir i viure els valors de la marca.
(Continuar la lectura)
LOTUS és premiada amb el If Design Award
Publicado el 20 feb, 2020 a las 8:25

LOTUS, la col·lecció d’il·luminació exterior dissenyada per Estudi Ribaudí, ha estat premiada amb el If Design Award, un important reconeixement.
(Continuar la lectura)
HOOK guanya l’Excellent Product German Design Award
Publicado el 9 gen, 2020 a las 12:51
Ho ha tornat a fer. HOOK, la làmpada ecològica i solidària dissenyada per OiKo Design, ha tornat a guanyar un important reconeixement.
(Continuar la lectura)
Tot el que hem après amb Mikmax Barcelona
Publicado el 30 des, 2019 a las 11:27
Estrenem any i col·laboració amb la marca de teixits Mikmax Barcelona, que podreu trobar entre les pàgines del nostre nou catàleg.
(Continuar la lectura)
Calendario de Adviento 2020
Publicado el 24 des, 2019 a las 8:48
Consejos de decoración e ideas para preparar vuestro hogar para estas Navidades, de la mano de los profesionales más conocidos del sector.
(Continuar la lectura)