Els enviaments sostenibles són possibles amb Faro Barcelona i Nozama Green
Publicado el 2 jul, 2020 a las 10:27
Fa uns mesos vam tancar l’acord de col·laboració amb Nozama Green, l’empresa que fa possible els lliuraments sostenibles.
(Continuar la lectura)
Un estiu interminable
Publicado el 26 jun, 2020 a las 11:15

Diu l’equip de Egue i Seta que en aquesta casa “viu l’estiu i no s’avorreix”. Segurament per això l’estudi d’arquitectura ha titulat el projecte “Summermode”.
(Continuar la lectura)
Trucs per il·luminar una terrassa
Publicado el 18 jun, 2020 a las 15:54
Seguim amb els consells del nostre equip de projectes, que, igual que la majoria, també té ganes de gaudir de l’exterior de la llar sigui de la grandària que sigui.
(Continuar la lectura)
Reobertura d’Espacio Princesa
Publicado el 9 jun, 2020 a las 15:14
Per a Faro Barcelona el més important són les persones, la seva seguretat i salut. Per aquest motiu, hem pres totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats.
(Continuar la lectura)
Com triar el teu ventilador de sostre
Publicado el 18 mai, 2020 a las 17:04
Si ens coneixes des de fa temps sabràs que la nostra àmplia gamma de ventiladors de sostre és una de les millors del mercat. Oferim comoditat.
(Continuar la lectura)
Com abordem un projecte
Publicado el 4 mai, 2020 a las 14:49
El nostre equip de projectes ens ha estat donant trucs per a il·luminar diferents espais de la llar, un restaurant i un hotel. Avui volem descobrir com és la seva filosofia de treball.
(Continuar la lectura)
Així il·luminem una habitació d’hotel
Publicado el 24 abr, 2020 a las 17:26
Aquests dies, el departament de projectes de Faro Barcelona ens està ensenyant trucs. Avui, entrem en la zona d’habitacions d’un hotel. Tot un repte!
(Continuar la lectura)
La il·luminació en un restaurant
Publicado el 18 abr, 2020 a las 10:36
Quan el confinament acabi, un dels llocs que segur que tornarem a visitar són els restaurants. Espanya és un país d’alt nivell gastronòmic i consegüentment, també ho són molts dels locals on gaudir del menjar.
(Continuar la lectura)
Re-obrim el nostre magatzem
Publicado el 14 abr, 2020 a las 9:01
Després d’un mes d’inactivitat logística, dimecres que ve 15 d’abril re-obrim el nostre magatzem per a poder continuar oferint-te el millor servei.
(Continuar la lectura)
Ja és aquí el bon temps! Parlem d’il·luminació exterior
Publicado el 9 abr, 2020 a las 11:52
Ara que arriba el bon temps, i mentre esperem poder tenir convidats, ens fixarem en la il·luminació del jardí o la terrassa.
(Continuar la lectura)