MINE i HAN els preferits d’Archictect@Work Marsella

Faro Barcelona ha assistit per primer cop a Architect@Work Marsella. Durant els dies 15 i 16 de novembre l’equip de Faro va presentar les seves novetats al públic especialitzat de la fira que es va enamorar de MINE i l’aplic/ penjador HAN.

stand_faro_barcelona_marseilla

Sota el lema “Architects meets innovations” l’empresa d’il·luminació va mostrar HOOK, una làmpada ecològica i solidaria; MINE, un set de disseny guardonat recentment amb el German Design Award 2018 i el Restaurant and Bar Product Design Award; i finalment WHIZZ un disseny modern i minimalista de Christopher Friedrich Wagner.

faro_barcelona_architects

Durant dos dies Faro Barcelona ha consolidat i ampliat la seva presència en el mercat francès sobretot entre els prescriptors assistents a l’esdeveniment. “La nostra assistència a la fira ha sigut molt positiva no només pels contactes si no també per l’interès que hem rebut per part d’arquitectes, interioristes i dissenyadors” ens explica Baptiste Laulhé-Desauw, responsable comercial de França del Grupo Faro.

La primera participació per part de Faro Barcelona ha sigut molt enriquidora i l’empresa no descarta tornar a les properes edicions.