Made i tres projectes amb Faro Barcelona

L’estudi d’arquitectura i disseny Made ha confiat en les lluminàries de Faro Barcelona per a tres dels seus últims projectes.

Tots els projectes són reformes d’habitatges de ciutat d’estil modern i minimalista. Per al projecte “Escurçant el camí”, un habitatge amb passadissos llargs i amb poca llum natural, han optat per la làmpada plafó d’alumini polit SQUAD, que permet localitzar la llum sobre zones concretes i il·luminar aquest espai entre habitacions. També han pensat en SQUAD pel projecte “Let’s patchwork” però aquesta vegada per donar un punt de llum en el menjador, a la zona comuna del sofà i la televisió. Gràcies al seu disseny rectangular, vertical i estret es camufla perfectament a l’espai donant una llum càlida i agradable.

A l’habitació principal i, seguint amb l’estil modern i minimalista, han instal·lat el ventilador de sostre amb llum LED KAILUA. Els ventiladors són una molt bona opció pel dormitori ja que són silenciosos, eficients i no ressequen l’aire. Pel tercer projecte, “Hexamood”, han tornat a confiar a Faro Barcelona pels plafons. Aquesta vegada en el model SVEN, de forma cilíndrica i moderna, que il·lumina i complementa els mobles funcionals i decoratius. És un habitatge d’espais oberts, per la qual cosa els plafons també ajuden a connectar els diferents espais. Finalment, en la cuina les llums empotrables són les encarregades de donar protagonisme a aquesta habitació; dissenyada per acollir a tota la família i sorprendre pel seu disseny modern i funcional.