Llum i claredat en una reforma a Sarrià

L’arquitecta Elisabet Guasch i l’Estudi Nou, han reformat un petit habitatge en el barri barceloní de Sarrià per a una família de quatre membres.

La reforma principal ha consistit a ampliar el pas del rebedor i unificar-lo amb el saló i la cuina per a així aprofitar al màxim l’espai i la llum natural. El resultat és un espai diàfan amb una decoració minimalista i molt mediterrània en colors i detalls.

Com la llum natural és important en aquesta llar, l’artificial ha de complir la mateixa funció quan cau el sol, i per això trobem lluminàries de Faro Barcelona per tot l’habitatge. Dos llums penjants KOMBO en acabat beix vesteixen la placa de cocció de fusta de la cuina i unes tires LED ho fan sota els mobles. A les habitacions, les aplicacions ORA i BEL, tots dos en acabat blanc, estan instal·lats al costat dels llits per a proporcionar una llum de lectura. En l’entrada trobem l’aplicació KAMEN en beix i a l’habitació dels nens, a part de les aplicacions citades, també el llum penjant MARGOT. El petit pati interior també és un dels espais on la il·luminació de Faro Barcelona és present amb els plafons TAXA i el projector FOC gris fosc. Completen el llistat els ventiladors ALO a l’habitació de matrimoni i el saló, que, encara que no són lluminàries, proporcionen comoditat i benestar durant tot l’any i aconsegueixen mantenir l’estil càlid de tot el pis. Fotografies de Sara Adroer.