Làmpades de disseny Faro Barcelona al Showroom Oak 2000

Oak 2000 és un equip de professionals de la rehabilitació i les reformes amb més de 30 anys d’experiència. El seu showroom, ubicat al carrer Numància 48 a Barcelona, esta il·luminat amb les làmpades de disseny Faro Barcelona.

L’espai recrea un habitatge on en la zona del menjador trobem el penjant MARGOT presidint la taula. El detall de la fusta li dóna calidesa i combina amb la taula del mateix material i estil escandinau.

salon_showroom_oak En la part del saló trobem 4 penjants PAULINE dissenyats per Nahtrang i la composició d’aquests vista des de baix sembla un ram de gira-sols.

pauline_girasoles Els penjants amb la seva estructura de fusta i a diferents alçades distribueixen la llum de color càlid en aquesta zona de la casa on predomina la comoditat.

En el dormitori podem veure una forma molt original de il·luminar el capçal del llit. En un costat el penjant MINE de una llum dissenyat per Nahtrang que contrasta amb l’aplic FUSTA, d’un estil més clàssic i obra de Alex & Manel Lluscà.

iluminacion_dormirtorio_faro_barcelona Finalment, en el vestidor destaquen les tires de LED que permeten donar llum de forma discreta. Per contrastar amb aquesta il·luminació integrada i focal, el penjant LINDA amb l’estructura negra dissenyat per Estudi Ribaudí s’encarrega de la il·luminació general de l’habitació.

lindacolgante vestidor