La versatilitat de les lluminàries Faro Barcelona inunden de llum aquesta llar

L’objectiu d’aquest projecte era crear una llar confortable i funcional per tots els membres de la família. La responsable d’aquest projecte ha estat Elena Castells Poch i ha tornar a comptar amb Faro Barcelona per il·luminar aquesta llar.

“Volia modernitzar la casa, però sense perdre la seva essència i personalitat, hem rescat molts mobles heretats que tenen un gran valor per ells” ens explica Elena després de preguntar sobre la reforma.

La distribució sempre juguen un paper important a la reforma i s’han creat habitacions amples per que tots els membres poden gaudir de la llar i cobrir totes les necessitats.

mine_space_colgante

Pel menjador s’han utilitzat MINE SPACE. Aquest penjant de Nahtrang combina diverses fonts de llum i aporta calidesa i modernitat al menjador. L’ús d’aquesta composició de llum permet jugar amb la dimensió de l’espai i aportar profunditat.

A l’aparador, per reforçar la llum, trobem la sobretaula HAT amb estructura de fusta. Els detalls de fusta estan presents tant al saló como al menjador i ajuden a crear un espai càlid i familiar.

tecto_lise_led

Al saló destaquen els colors neutres i les lluminàries en negre. L’aplic LISE LED serveix pels punts de llum a la pared central de la sala i els plafons TECTO s’han emprat per la il·luminació general.

A la cantonada del saló, el peu LINK d’estètica minimalista, permet crear un punt de llum en el racó i és una bona solució per crear diferents ambients gràcies a la llum.

link_pie_salon_proyecto

“La il·luminació esta molt estudiada i hem afegit punts de llum que destaquen la textura del lli de tota la casa, els mobles antics i els meravellosos quadres de la família” ens explica Elena Castells Poch després de preguntar-li com va escollir les lluminàries de la casa.

Per reforçar la il·luminació general els encastables FRESH queden perfectament integrats al sostre i donen una llum càlida i sense ombres perfecte per crear una llum homogènia en totes les habitacions.

empotrable_fresh

Destaca el racó verd del saló; aquest aporta profunditat a tot l’espai i permet introduir una mica la terrassa a l’interior. Els portàtils CAT en negre pengen gràcilment i destaquen tant del fons com de les vistes.

cat_portatil_negro

Si sortim, l’aplic BU-OH en blanc il·lumina la terrassa gràcies als seus “ulls lumínics”. I per desplaçar-se d’un costat a l’altre, BOO i la seva nansa serveix com llum itinerant.

iluminacion_exterior

En les habitacions destquen els aplics amb llum LED que faciliten la lectura al llit. L’aplic SUAU negre en una de les habitacions i SUAU en blanc amb estanteria en altre dels dormitoris.

iluminacion_dormitorio

Finalment, el nostre recorregut acaba en el tercer dormitori, on la pinça STUDIO en negre li dona originalitat i un toc juvenil al llit amb capçal embuatat.

pinza_studio