La llum càlida de Faro Barcelona en el Taller de Gràcia

Sincro ha sigut l’encarregat d’aquesta reforma per convertir el local en una de les botigues de la franquícia el Taller. En aquest cas el forner-cafeteria esta ubicat en Travessera de Gràcia, Barcelona.

Els locals d’aquesta franquícia es caracteritzen per un estil nòrdic i industrial, però sense perdre el toc càlid que permet als clients gaudir de l’ambient i dels productes.

general_el_taller_gracia_faro_barcelona La il·luminació general d’aquest projecte es basa en l’ús d’encastables però la necessitat de crear diferents ambients ha fet que Sincro utilitzi un altra tipus de lluminàries que , encara que mantenen la estètica, permeten crear espais confortables que recorden a casa.

En la zona de degustació trobem els sofàs i taules de fusta, les bombetes de filament LED de Faro Barcelona donen una llum càlida i agradable que es retalla sobre les parets i les seves làmines de disseny minimalista.

detalle_bombillas_led_faro Les nostres bombetes també estan present al front de la barra, en una de les zones més modernes i divertides del local. Una paret amb paper pintat en blanc i negre que aporta dinamisme a l’espai i s’il·lumina amb la llum LED de temperatura càlida que contrasta amb la modernitat desenfadada i més propensa a la llum de color fred.

espai_modern_el_taller El resultat és un local ple de matisos i amb varies zones diferenciades. Es juga sempre amb els mateixos tons, però la combinació dels mateixos donen resultats diferents. Una cafeteria relaxada, còmoda i que convida a degustar i passar el temps entre les seves parets.