Il·luminar les nits d’estiu

A Polop de la Marina, València, els arquitectes Larcosta han dissenyat diferents models d’habitatge en un relaxat barri perfecte per a passar les vacances d’estiu.

Entrem a la casa “Julieta&Romeo”, una parcel·la de 628m2 amb dos pisos, piscina, jardí i diferents terrasses. Un espai d’habitacions grans i obertes que integra l’exterior i s’aprofita de la llum natural.

Els dormitoris també són amplis i funcionals. Els armaris s’integren en les parets que al seu torn separen els diferents espais, i, els llits, estan il·luminats amb dos aplics de Faro Barcelona: LINK en acabat bronze i MITIC. Com hem comentat, l’exterior juga un paper molt important i està pensat per a acollir hores de descans, menjars, jocs i migdiades. Per a il·luminar la taula de la terrassa, Larcosta ha tornat a confiar en Faro Barcelona amb la pantalla per a exterior MISTU, que queda perfectament integrada com a làmpada penjant en el sostre del porxo i acompanya l’espectacular vista de la piscina i el paisatge. Fotografies de Peter Foldiak