Il·luminació general en un habitatge de la Castellana

El plafó rodó SVEN il·lumina un habitatge del passeig madrileny de la Castellana. Una nova llar que ha reformat per complet l’estudi Romero&Montoya i que també ha comptat amb l’empotrable de sostre FRESH. L’edifici va ser construït en els anys 50 i l’habitatge comptava amb un llarg passadís fosc que distribuïa les diferents estades. Per a obrir-ho a la llum natural, els arquitectes han unit les estades comunes en la part de la façana més lluminosa, i han deixat les habitacions en l’altra.

Per a reforçar lluminicament les diferents zones d’aquest menjador-cuina obert, han comptat amb el plafó SVEN, un aliat per a la il·luminació general que ajuda a augmentar la sensació d’amplitud, altura i lluminositat. A les habitacions i els banys, més baixos a causa del fals sostre, han comptat amb el model encastat FRESH.