De Barcelona al mundo

Faro Barcelona va néixer en 1945. Iniciem el nostre trajecte fabricant flexos però, a poc a poc, vam anar especialitzant-nos en altres línies de negoci. Portem més de 60 anys detectant on produir sota alts estàndards de qualitat. Les nostres solucions arriben a més de 90 països de tot el món. La nostra filosofia és estar prop del client, permetent-li gaudir de les nostres creacions, transmetent-li la nostra passió per tot el que fem. Som un equip de persones entusiastes, professionals i amb molta il·lusió. Ens caracteritza la passió que posem en tot el que fem perquè gaudim treballant en aquesta empresa. Som una gran família.

El resultat és una oferta ofereix integrada i global amb diferents línies de negoci:

Dissenyat per a la felicitat

Els objectes que ens envolten han d’ajudar-nos a aconseguir viure la vida d’una forma més plena i feliç. Això és just el que perseguim amb cadascuna de les nostres creacions. Dissenyem objectes pensant en la felicitat i el confort de les persones que estaran en contacte amb ells. El disseny és molt més que una estètica atractiva i resultona. El nostre disseny parla de benestar, energia, compromís, respecte i consciència. El nostre equip creu en el disseny a l’abast de tots. Aconseguir aquest repte ens fa tremendament feliços.

T’ho posem fàcil

El nostre desig és convertir-nos en el company de viatge de tots els teus projectes. I per això, no només ens centrem en la creació de dissenys estètics sinó també funcionals, assequibles i de qualitat. Treballem per a ser la teva marca favorita. Tenim tot el que cerques.
Vine a veure’ns!
Per a conèixer els nostres productes, com és la companyia i el gran equip que hi ha darrere, pots visitar-nos en una de les nostres dues seus:

A Barcelona, en ple centre i bullícia de creativitat, tendències i inspiració, es troba l’ESPAI PRINCESA. Un lloc modern i funcional on tenim una petita exposició de disseny, organitzem esdeveniments i des d’on treballa el nostre equip creatiu. Carrer Princesa, 52, Barcelona.

Les oficines centrals, el magatzem logístic i el showroom permanent es troba a Castellbisbal. Una estructura diàfana de més de 11.000m2 que també compta amb un laboratori de qualitat. Estem situats en el Polígon de Santa Rita, al Carrer Dinàmica, 1. Castellbisbal, Barcelona.

BioscaBotey
L’any 2011 adquirim la botiga més emblemàtica d’il·luminació de Barcelona, BioscaBotey. Inaugurada a principis de segle i en ple modernisme, la botiga s’ha posicionat com un establiment icònic en disseny de lluminàries de la ciutat i per això compta amb un extens catàleg de les millors marques del món.

Compta amb un servei d’assessoria professional i un equip de projectes que ha treballat en obres com la Sagrada Família, el Gran Teatre del Liceu o la torre Agbar. Es troba al carrer Princesa, 52.