Faro des de casa

#farofromhome

Segurament estàs llegint això des de casa teva, pendent de la corba de contagis del Coronavirus i preguntant-te quan millorarà la situació.

Nosaltres també i estem convençuts que això passarà i serà gràcies a l’esforç de tots, a la consciència col·lectiva i la solidaritat. Per això, a Faro Barcelona ens hem reorganitzat per a continuar oferint-te el millor servei amb tots els equips que estan desenvolupant la seva activitat des de casa. La nostra prioritat són les persones. ¡Et donem la benvinguda a FARO DES DE CASA!

Què trobaràs aquí a partir d’ara?

Volem inspirar-te, fer-te gaudir, ensenyar-te noves maneres de passar l’estona i, per què no, de prendre’t la vida. Parlarem d’il·luminació, perquè la llum és el nostre camp i ara és més necessària que mai. Et donarem trucs, xerrarem sobre tendències i revelarem projectes que ja teníem en marxa. Segueix-nos en les nostres xarxes socials, llegeix el contingut que hem preparat per a tu i comparteix tot allò que t’interessi.

Ja pots trobar…

Com il·luminar el teu espai de treball
L’efecte del Coronavirus en el medi ambient i la producció de les empreses
Prepara la ment per a cada moment del dia
Il·luminació del bany
Interiorisme i il·luminación amb Pia Capdevila
Ja és aquí el bon temps! Parlem d’il·luminació exterior
El teixit de Cadaqués
House tour amb Daniel Pérez d’ Egue y Seta
La il·luminació en un restaurant
Remodelació amb Julia Brunet
Així il·luminem una habitació d’hotel
La llum de Faro Barcelona per Elena Castells Poch

Servei comercial

Ens hem reorganitzat per a continuar oferint-te el millor de nosaltres. Troba aquí el comercial de la teva zona i sol·licita una visita virtual.