FOX i LINK, la combinació perfecta per a un racó de lectura

En un àtic molt lluminós de la ciutat catalana de Terrassa, la interiorista Anna Brotons ha redissenyat un saló menjador per a aconseguir “dos ambients funcionals i independents”.

El seu objectiu ha estat transmetre el benestar i la comoditat en tot l’espai i per això ha pintat tota l’estada de color blanc i usat materials nobles com la fusta. Ha mantingut els elements originals que ja exercien la seva funció i ho ha completat amb elements de base neutra i càlida. La zona exterior s’integra en el saló-menjador a través de la vegetació i l’accés a la terrassa.

Quant al que il·luminació es refereix, la interiorista ha fet canvis en les instal·lacions elèctriques per a reubicar els punts de llum. Ha comptat amb els empotrables negres FOX per a il·luminar una prestatgeria integrada en la paret i reforçada amb llistons de fusta, i amb el llum dempeus LINK en negre al costat del sofà. En conjunt, es troben en la zona de relax i lectura de la sala, que d’aquesta manera queda il·luminada creant un ambient més càlid i confortable.