FLASH i una nova granja moderna

Viatgem fins a Itàlia per conèixer el projecte liderat per DeltaStudio, que ha convertit una granja de poble en una autèntica casa de disseny.

“L’antiga granja es renova, s’expandeix, es converteix en una casa, es converteix en un refugi. Simple i compacte, accepta les necessitats d’una vida moderna en contacte proper amb la naturalesa”, així defineixen els seus arquitectes el projecte, que han dissenyat la part interior sense oblidar l’entorn que els envolta i donant-li molta importància a la llum natural i els colors exteriors. El resultat és un espai minimalista que mira cap al camp. En la il·luminació destaca l’aplic en negre FLASH de Faro Barcelona, col·locat a l’habitació principal i al costat del llit. Gràcies al seu disseny de línies fines concorda perfectament amb l’estil de tota la casa. A més, és un bon recurs com a llum de lectura gràcies a la pantalla rodona que es pot orientar.

Una aplica d’estil minimalista ideal per il·luminar les lectures abans d’anar a dormir, quan la llum i la naturalesa també acaben el dia al voltant d’aquesta granja renovada.