Faro Barcelona il·lumina la Masia La Florida

La Masia La Florida ha sigut rehabilitada recentment per part de la seva gerent, Inés Vilar, i per la il·luminació del lloc s’ha comptat amb l’equip de Projectes de Faro Barcelona.

Faro s’ha encarregat de realitzar un estudi lumínic per adaptar-se millor a les necessitats d’aquest lloc i donar solucions lumíniques segones les activitats i les zones.

toni_estaca

Per la il·luminació exterior, una de les zones més admirades de La Florida, s’han utilitzat estaques TONI d’Alegre Design. Aquests lluminàries permeten destacar certs elements i donar punts de llum. En aquest cas s’han instal·lat en els arbres creant un bonic recorregut pel jardí.

Per la il·luminació de camins trobem els encastables KANE, que s’integren amb el terra i proporcionen un feix de llum que guia al visitant per tot el recorregut.

empotrables kane

A la paret de la zona de la balsa, l’aplic GROW d’Estudi Ribaudí proporciona una llum d’ambient perfecte per gaudir d’una velada perfecte un cop es pon el sol. Els aplics són una bona solució per reforçar la il·luminació de la resta del jardí.

iluminacion exterior

Il·luminant la façana principal, els encastables de terra CURTIS són perfectes per la il·luminació exterior de zones transitades gràcies al seu ik08. En les jardineres, KOPEK, un banyador de paret complementa la il·luminació exterior de la masia.

iluminacion_fachada_principal

Un cop creuem l’entrada, a la sala principal trobem els projectors MINI SIGMA de la gama professional de Faro Barcelona. Aquests projectors de carril permeten gaudir de diferents punts de llum i crear una il·luminació homogènia i adaptable a les necessitats del moment.

mini_sigma_sala_principal

El seu estil compacta s’integra perfectament a la sala i tenen el protagonisme just per no recarregar l’ambient.

Finalment, en el bany trobem els encastables blancs rodons FRESH amb IP44. Pensats per la il·luminació del bany ja que gràcies al seu índex de protecció poden instal·lar-se en zones amb humitat.

iluminacion_bano

Per donar un punt més de llum en una zona crítica, en el tocador esta instal·lat el penjant de vidre CLARA amb la bombeta a la vista. Aquest penjant li dóna un punt elegant i delicat perfecte per reforçar la llum d’aquesta estança.

El resultat és una il·luminació general homogènia i amb reforç lumínic en algunes zones i la capacitat d’adaptar-se a les necessitats comercials de la Masia La Florida.