Faro Barcelona participa a Casacor Paraguay

Faro Barcelona va ser una de les empreses escollides per il·luminar dos dels espais de la primera edició de Casacor Paraguay: l’ambient de la Casa Sustentable i també la Galería Prosa y Vino.

whizz_casacor_paraguay.

De la mà del nostre distribuïdor oficial a Paraguay, Electropar, Faro Barcelona es va encarregar de donar llum als dos espais. La Casa Sustentable compte amb una zona d’estil industrial marcat pel ferro, el vidre i els jardins verticals. Per l’entrada, un set de diverses WHIZZ, de color or i bombeta de filament a la vista, crea un ambient relaxat i diàfan que convida als assistents a entrar.

nan_proyector_casacor

En la zona del saló trobem dos projectors NAN en negre que gràcies al seu sistema de rail amplia la il·luminació general i ressalten la zona del monitor. A la taula del menjador el penjant SIDE de Alex & Manel Lluscà il·lumina i delimita la zona.

side_casacor_paraguay

Finalment, en el bany, el penjant LIZ-2 de vidre encaixa en aquesta zona del bany i l’il·lumina de forma molt original. Contrasta el vidre amb la fusta de la paret i el reflexa de la bombeta contra el mirall fa que l’espai es vegi més gran i millor il·luminat.

liz-2_colgante_iluminacion_bano

En el porxo, una zona de relaxació amb els plafons TECTO, units de tres en tres, que produeixen una il·luminació general homogènia. En la zona coberta ens trobem la balisa GROW d’Estudi Ribaudí, amb l’accessori jardinera que l’integra perfectament en la zona d’exterior.

tecto_iluminacion_jardin

En els arbres, penjants gràcilment, els portàtils CAT de color vermell. Una forma d’il·luminació molt en boga actualment i que aprofita els elements naturals per penjar les làmpades.

El que més destaca del espai il·luminat per Faro Barcelona es la zona exterior. En el jardí cobert trobem el portàtil NUK que crea un teló lumínic encantador i màgic que reforça la imatge dels tigres amagats entre la vegetació.

nuk_faro_barcelona_iluminacion_exterior

La part que envolta l’espai esta il·luminada per les balises DAS LED que actuen com a senyalitzador de camins. En els jardins del voltant, la balisa BU-OH, premiada amb el German Design Award 2018, s’amaga entre els arbres i només es mostren els seus ulls lumínics.

bu-oh_baliza_exterior

Finalment, però no per això menys important, la zona de l’entrada de la Galeria Prosa y Vino estan il·luminades amb els aplics LING LED que projecten llum per d’alt i per baix i creen un joc lumínic bonic i agradable.

galeria_prosa_y_vino