Faro Barcelona llença els seus nous catàlegs per 2017

Faro Barcelona presenta els seus nous catàlegs per 2017. Un any més la firma segueix apostant per el disseny i les idees enginyoses. Resultat d’aquesta constant innovació i de la nostra col·laboració amb dissenyadors, hem creat productes que encaixen en multitud d’espais, perfectes tant per la llar com pels comerços.

faro-barcelona-2017 Sota el lema New Lighting Concepts s’ha creat una sèrie de lluminàries que compleixen diferents funcionalitats, creant objectes pensats per la vida quotidiana.

Aquest any s’uneixen com col·laboradors els dissenyadors Goula/Figuera, Cristopher Frederich Wagner i Lúcid que ens presenten famílies de disseny tant per la llar com per exterior. A més a més, segueixen col·laborant amb nosaltres Nahtrang, Estudi Ribaudí, Alex & Manel Lluscà o xJeR Studio, entre altres.

Aquest any en el Catàleg de Llar podem trobar noves famílies como SIDE i les múltiples combinacions, LAO, WHIZZ i FLASH, així com els aplics NIT i la calidesa de MINE.

Aquest any s’incorporen nous acabats de famílies ja existents i bastant estimades pel públic com es el cas de VESPER o SUAU.

En referència a la nostra proposta per il·luminació exterior podem trobar la original família BU-OH composta per dos aplics i dos balises, STICKER i el seu ampli difusor perfecte per exterior, així com HUE, una col·lecció elegant i atemporal ideal per jardins i terrasses.

El Catàleg de Ventilació d’aquest any incorpora 41 novetats pensades per satisfer les necessitats dels diferents espais. Destaquen els nous acabats de LANTAU i LANTAU-G. Així com una gran selecció de ventiladors amb motor DC i per exterior, com per exemple, TYPHOON o WINCHEE.

Aquest 2017 també es l’any del naixement de TUBE, un ventilador d’estètica ETERFAN, però amb un cos cilíndric que poden ser personalitzables. I com no podia ser d’una altra manera, el Catàleg de Bombetes s’amplia. El principal protagonista és el LED i la seva millora en lúmens amb respecte al consum. Com a novetat, les bombetes de colors perfectes per donar-li un toc bohemi a l’estança.

Finalment, el catàleg FARO PRO completa la llista de novetats de Faro Barcelona. Aquest any s’incorporen els models NANO d’alguns dels dissenys actuals, així com la família SIGMA i un conjunt d’encastables per completar l’oferta. Es millora l’eficiència i els lúmens amb el resta de models. Aquests nous productes reforcen la nostra aposta per la il·luminació dels espais contract i hospitality. New Catalogues