Faro Barcelona i ProtoPixel s’uneixen en l’última edició de Llum BCN

A mitjan febrer Barcelona es va convertir en la ciutat de la llum, el disseny i la tecnologia gràcies a la novena edició del festival Llum BCN. Una proposta artística amb exposicions, projeccions, performance i instal·lacions artístiques en el barri del Poblenou.

Dins de les interessants propostes d’aquest certamen, va destacar “The Hackathon” de ProtoPixel. Una “marató” d’il·luminació interactiva, on dissenyadors i arquitectes professionals van col·laborar amb programadors, artistes i creadors per a desenvolupar un projecte lumínic. El títol d’enguany era #HackTheLightUp i van comptar amb mentors com ara Antoni Arola, Jordi Ballesta de l’estudi Anoche, i Moritz Behrens de Ingo Maurer. També amb Faro Barcelona, que no va voler perdre l’oportunitat de compartir i donar suport a aquest espai de creativitat i emprenedoria.

A més, Faro va ser el promotor del premi “Light&Emotions”, una categoria afí als valors de la marca, que sempre aposta pel disseny amb sentit i que transmet, a través de les lluminàries, l’esperit i les ganes de veure de diferents maneres la vida.