Euroluce, una experiència per a tots els sentits

Del 9 al 14 d’abril vam participar per cinquena vegada a Euroluce, l’espai dedicat a la il·luminació del Salone del Mobile de Milà.

És una de les fires més importants del món del mobiliari i la il·luminació i va comptar amb més de 1.150 companyies internacionals dedicades al disseny, el gran reclam del certamen.

Vàrem viatjar a Milà amb una posada en escena de Michaela Mezzavila, que va ser l’encarregada de dissenyar l’estand sota el concepte de benestar, energia, compromís i consciència. D’espais oberts i materials càlids, l’esperit de Faro Barcelona es podia sentir en cada racó de l’estand. Un entorn ideal que completem amb la col·laboració de ENEA i els seus tamborets. Els visitants, arquitectes, dissenyadors i interioristes entre altres van poder gaudir de les nostres últimes propostes en un distès ambient. Models com LI VITA, PURE, MOOD, LI PETIT, HOOK, BRONX, MASK O LOTUS en lluminàries i JUST FAN o POLEA en ventilació, van triomfar entre una gran oferta.

Sota el lema “Living on the bright side” volíem transmetre d’una forma fresca i original la nostra visió del disseny d’objectes. Convençuts que aquests són molt més que això, que transmeten emocions i ens identifiquen, vam crear diferents perfils per a cada estil de vida. Podeu descobrir-los aquí. Espai d’innovació

La creativitat i la tecnologia també van ser protagonistes en les nostres propostes. Es van presentar models i idees en plena etapa de desenvolupament per a conèixer el punt de vista dels nostres clients.

Però, sens dubte, un dels nostres principals reclams va ser la presentació del projecte MAKE IT. Un llum portàtil totalment personalitzable gràcies a la impressió 3D que es va posar en marxa en la mateixa fira, on vam estar imprimint diferents carcasses al llarg de la trobada. MAKE IT permet comprar la base, dissenyar el difusor i imprimir-lo en una impressora 3D preparada per a això. O, si no es disposa dels programes, triar entre algun dels dissenys que en Faro Barcelona hem preparat.

I, per a acabar l’experiència sensorial de la nostra proposta, també comptem amb unes ulleres de realitat virtual on poder contemplar els dissenys en un espai residencial real i conèixer tots els seus detalls. Ho vam fer amb la tecnologia “BIM as request”, un mètode col·laboratiu i de pràctica integrada que permet treballar conjuntament fabricants, arquitectes, enginyers etc per a l’execució dels projectes. Van ser uns dies molt intensos i feliços! I vam voler aprofitar el fervor que es viu a la ciutat durant el Fuorisalone amb dues activitats en el Brera Design District: l’exposició de Centre del Disseny i Cluster Habitat, i el showroom de HUS Milà.

En definitiva, Euroluce 2019 va ser una setmana plena d’inspiració, emoció i disseny. Una altra gran cita per a acostar-nos més a tots aquells que senten i gaudeixen com nosaltres del costat més “bright” de la vida.